Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Inovacija u pokretu – novi splajser Fujikura 45S

U svetu telekomunikacija, gde su brzina, pouzdanost i efikasnost najvažniji, ime Fujikura ističe se kao pravi pionir. Sa nasleđem koje se proteže preko četiri decenije, Fujikura je na čelu razvoja splajsovanja optičkih vlakana, kroz neprestana inovativna rešenja i inovativne uređaje. Posvećenost kvalitetu i pouzdanosti njihovih splajsing mašina, ih čini prvim izborom profesionalaca na globalnom nivou. Reputacija imena Fujikura stečena je kroz kontinuiranu inovaciju uređaja, koji ne samo da ispunjavaju najstrože industrijske standarde već ih i prevazilaze.

I tako ove godine sa nestrpljenjem dočekujemo novi Fujikura splajser 45S kao naslednika nadaleko čuvenog FTTH splajsera 41S.

Novi model 45S donosi unapređenje efikasnosti rada skraćivanjem ukupnog vremena potrebnog za sprovođenje procedure splajsovanja, za aproksimativnih 30%, i to najpre uvođenjem istovremene pripreme oba vlakna. U sastavu kompleta je novi model stripper-a SS05 koji omogućava simultano uklanjanje primarne izolacije dva vlakna, umesto tradicionalnog načina uklanjanja pojedinačno vlakno po vlakno, a ujedno nož CT50, sa novim držačem vlakana, omogućuje efikasno, istovremeno sečenje dva vlakna. Novi dizajn držača vlakana omogućuje sinhronizovano postavljanje oba vlakna i njihovo samostalno zatvaranje, kao i otvaranje zajedno sa WindProtector poklopcem. Skraćenje trajanja zatapanja termoskupljajuće cevčice je smanjeno na 15 sekundi, u odnosu na prethodnih 25. Ujedno dodata inovacija koju 45S donosi je povećani radni vek elektroda na 6000 varova sa prethodnih 5000.

Kao i uvek do sada učinjen je korak koji bi olakšao svakodnevne aktivnosti korisnika tako da je sam dizajn prilagođen upotrebi u skučenim prostorima, dok pokretni LCD touchscreen unapređuje vidljivost u uslovima jače ambijentalne osvetljenosti.

Misija Fujikure se proteže dalje od obične prodaje fuzionih uređaja za splajsovanje. Posvećenost pružanju sveobuhvatne podrške svojim klijentima, je ono što svakog Fujikura korisnika čini odanim i sigurnim da će naredna inovacija pratiti svakodnevne izazove telekomunikacione industrije.

Više informacija o novom Fujikura 45S splajseru možete videti na linku.

share

Link kopiran!