Tim stručnjaka vam je uvek na raspolaganju

Naša podrška

Briga o korisnicima

Sa ciljem da obezbedimo pravilnu i što kvalitetniju upotrebu opreme i sistema trudimo se da u svakom momentu naši klijenti budu maksimalno edukovani za pravilno korišćenje tih sistema, što svakako dovodi i do najboljih rezultata u radu.

Klijentima smo u svakom momentu na raspolaganju kroz osnovne ili periodične treninge, help desk aktivnosti kao i periodične tematske sastanke, a radi lakše organizacije nudimo različite nivoe podrške u okviru paketa za održavanje sistema.

Tehnička podrška

Proces intenzivne tehničke podrške počinje već prilikom isporuke uređaja i sistema jer nam je bitno da naši klijenti od starta opremu i sisteme koriste na pravi način i time dobiju maksimalne rezultate.

Prilikom isporuke ili instalacije opreme podrazumeva se da će se naši eksperti naći na usluzi svakom klijentu kako bi mu objasnili sve funkcionalnosti uređaja. Nakon toga, moguće je organizovati dodatne treninge za pojedince i timove nakon kojih izdajemo sertifikate koji priznaju svi investitori. U krajnjim slučajevima tu smo i za urgentnu podršku u smislu poziva sa terena na koje će odgovoriti naši tehnički i servisni timovi i pomoći klijentima da u najkraćem vremenu sisteme ili opremu dovedu u redovnu funkciju.

Dodatna podrška

Za klijente koji imaju potrebu za ubrzanom eksploatacijom opreme odnosno veoma intenzivnim korišćenjem tokom trajanja projekata, gde je veoma bitno da oprema u svakom momentu bude pouzdana, nudimo mogućnost produžetka perioda garancije kao i dodatnih treninga za specifične funkcije uređaja.

Klijentima su na raspolaganju paketi dodatne podrške koji im omogućavaju da održavanje opreme prebace na nas. Osim produžene garancije i dodatnih treninga ovi paketi obuhvataju sve redovne servise uz sertifikovanje opreme, dodatni repro materijal kao i zamenske uređaje u slučaju da na osnovnim uređajima dođe do kvara ili im je potreban redovan servis.

Update softvera

Da bi uređaji i sistemi funkcionisali na pravilan način potreban im je periodičan update novog softvera. Sa novim verzijama softvera dobijaju se i nove funkcionalnosti, optimizuje upotreba hardvera same opreme, ali se i postojeći sistem dopunjava novim standardima koji su u međuvremenu propisani. Uobičajeno je da se redovni update-i rade dva puta godišnje.

Mi klijentima omogućavamo sve potrebne update-e za svu opremu iz našeg portfolija, u skladu sa vendorskom politikom isporučivanja kao i svu potrebnu podršku u toku update-a. Naši tehnički timovi su vam uvek na raspolaganju u slučaju da vam je potrebna podrška tokom instalacije najnovije verzije softvera na već postojeću opremu.

Kontaktirajte nas

Stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu podrške, bilo da se radi o nabavci opreme, servisu ili ekspertskim savetima.

Kontakt
This site is registered on wpml.org as a development site.