Karijera u Ibisu

Postanite deo tima koji već više od četvrt veka omogućava i ubrzava razvoj modernih telekomunikacija i digitalne transformacije našeg celokupnog društva.

Ko smo mi i kako smo dovde došli

Dugovečnost je jedan od najvećih dokaza našeg uspeha jer se još od 1996. godine neprekidno razvijamo i rastemo i to zahvaljujući promišljenom i održivom razvoju, odabiru segmenata poslovanja na koje ćemo se fokusirati ali pre svega zahvaljujući požrtvovanom zajedničkom radu i zalaganju svih zaposlenih koji danas čine našu Ibis Grupu.

Najveći pokretač i snaga naše kompanije leži u zaposlenima koji je čine. Imajući to u vidu konstanto radimo na osnaživanju timova i edukaciji motivišući strastan i inovativan pristup u rešavanju izazova. Za nas posao nije obaveza već mogućnost da napredujemo, učimo i dokazujemo se.

Zašto treba da postanete deo Ibis Instruments tima

Novo vreme donosi nove izazove. Zbog toga neprekidno moramo da se usavršavamo i razvijamo. Osim modernog radnog okruženja i inspirativnih zadataka, Ibis Instruments vam nudi priliku da svakodnevno napredujete šireći svoju bazu iskustva i znanja.

Neprestano učenje i razvoj

Naš cilj je razvoj i napredak svakog zaposlenog jer je tim jak onoliko koliko i njegovi članovi. Podstičemo sve zaposlene da se razvijaju u pravcu u kojem žele, da uče i dele svoje znanje sa ostalim kolegama. Neprestano ulažemo u razvoj novih kompetencija zaposlenih kako bi naš tim mogao aktivno da učestvuje u kreiranju budućnosti.

Inspirativno okruženje

Tradicija duga više od četvrtine veka obezbeđuje nam kredibilitet i stabilnost u poslovanju dok nam iskustvo u sprezi sa agilnim načinom razmišljanja omogućava da neprestano idemo dalje sa inovacijama, posmatrajući stvari na drugačiji način i često kreirajući još jednostavnija i elegantnija rešenje. Kod nas uvek ima mesta kako za iskusne tako i za mlade stručnjake.

Izazovne mogućnosti

Mi se bavimo rešavanjem konkretnih izazova koji postavljaju nove stubove poslovanja naših klijenata. Zbog toga mi na ono što radimo ne gledamo samo kao na biznis već na kreiranje nove vrednosti. Da bismo održali inovativni način razmišljanja, suštinski za kreiranje naprednog načina poslovanja, ogromno iskustvo kombinujemo sa start-up načinom razmišljanja.

Karijera u skladu sa vašim ambicijama

Portfolio poslova kojim se bavimo kao i tehnologije koje koristimo su veoma široki što omogućava ne samo vertikalno već i horizontalno napredovanje. Smatramo da je naša kompanija idealne veličine, dovoljno velika da imate prostora za napredovanje, a dovoljno mala da bi mogla kvalitetno da se bavi razvojem svakog zaposlenog.

Jaki timovi

S obzirom da se bavimo uvođenjem inovacija, uvek moramo imati inovativan pristup. To obezbeđujemo tako što se svaki tim sastoji od iskusnih inženjera sa višegodišnjom praksom kao i mladih koji su uvek spremni da preispituju dosadašnju praksu i sa sobom donose inovacije. Svi timovi se vode agilnim pristupom i na prvo mesto stavljaju efikasnost.

Trenutno otvorene pozicije

Biće nam zadovoljstvo da se upoznamo sa vašom radnom biografijom. Ukoliko ona trenutno ne odgovara zahtevu otvorenih pozicija, sačuvaćemo je za ubuduće kako bismo vas imali u vidu kada se pojavi pozicija koja vam najviše odgovara. Zbog ograničenosti vremena, kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u najuži izbor.

Trenutno otvorene pozicije

Biće nam zadovoljstvo da se upoznamo sa vašom radnom biografijom. Ukoliko ona trenutno ne odgovara zahtevu otvorenih pozicija, sačuvaćemo je za ubuduće kako bismo vas imali u vidu kada se pojavi pozicija koja vam najviše odgovara. Zbog ograničenosti vremena, kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u najuži izbor.

This site is registered on wpml.org as a development site.