Održavanje i obrazovanje

Naše partnerstvo sa kupcima znači mnogo više od same prodaje uređaja. Pored lokalne službe zadužene za održavanje uređaja i opreme, imate svu našu stručnost da vam pomognemo da pravilno koristite nove uređaje i otkrijete dodatne funkcionalnosti uređaja koje već koristite.

Popravka

Jedan od ključnih uslova za pravovremeni završetak poslova je ispravnost opreme. Mi znamo da je pravilno održavanje i servisiranje opreme ključno za stepen pouzdanosti i zato veliki akcenat stavljamo da svim klijentima obezbedimo adekvatan servis za opremu svih proizvođača koje na ovom tržištu zastupamo, bilo da se ona nalazi u garantnom roku ili ne.

Kako bismo bili bliže korisnicima i u najkraćem vremenskom roku mogli da odgovorimo na sve izazove, neprestano razvijamo tim iskusnih stručnjaka i servisera koji veliki deo problema mogu da reše na lokalnom nivou. Ukoliko neki problem nije moguće rešiti na lokalno, potrudićemo se da uređaj u najkraćem roku dostavimo servisnom centru proizvođača koji će se vrlo brzo naći adekvatno rešenje.

Kalibracija

Tokom trajanja perioda kalibracije, proizvođač garantuje za sve tehničke karakteristike navedene u specifikacijama uređaja što je formalna potvrda klijentima ga da svaki kupljeni proizvod poseduje standardne testne performanse koje zadovoljavaju njegove potrebe.

Nakon isteka perioda kalibracije, mi vam omogućavamo proveru tehničkih karakteristika, ispunjenosti standarda i podešavanja na referentne vrednosti u granicama definisanim tehničkim specifikacijama proizvođača. U zavisnosti od tipa opreme, ove usluge obavljaju se u zemlji ili laboratorijama proizvođača, nakon čega se dobijaju validni sertifikati o kalibraciji.

Konsalting

Naše višedecenijsko iskustvo stavljamo na raspolaganje našim klijentima u svim situacijama, bilo da postoji izazov koji treba da bude rešen ili se radi o planiranju infrastrukture od samog početka. Naš multifunkcionalni stručni tim koji pokriva veliki broj tehnologija nema samo savetodavnu funkciju već je fokusiran na rešavanje konkretnih problema klijenata dok nam veliki broj uspešno završenih projekata omogućava da u svakom sledećem kombinujemo najbolja rešenja, potvrđena u praksi.

Visok nivo ekspertize iz više različitih domena omogućava nam pružanje konkretne podrške klijentima kako na visokom nivou, prilikom dizajna i planiranja celokupne infrastrukture, tako i na nivou svakog pojedinačnog interfejsa i servisa.

Implementacija

Iskustvo velikog broja uspešno izvedenih implementacija kao i stručan tim vrhunskih inženjera na raspolaganju su svakom našem klijentu kako bismo bili sigurni da celokupan sistem funkcioniše na način kako je to predviđeno.

Na našu podršku možete računati u svakoj fazi implementacije, počevši od instalacija i konfigurisanja opreme, preko integracija u sistem pa sve do testova prijema i verifikacija kompletnog sistema. Najbolju preporuku u domenu implementacije predstavljaju upravo naši zadovoljni klijenti iz različitih domena, od nadzora optičke infrastrukture pa sve do monitoringa RF spektra.

Profesionalne usluge

Našu ekspertizu u različitim domenima kao i višedecenijsko iskustvo u radu na mnogim veoma kompleksnim projektima stavljamo na raspolaganje svim klijentima kroz različite pakete usluga koji uključuju sve, od konsultacija pa do naših stručnjaka koji na terenu mogu za vas izvršiti i najkomplikovanije poslove.

Na raspolaganju su vam paketi koji mogu uključivati treninge i obuke, uslužna merenja, iznajmljivanje opreme, iznajmljivanje celokupnih sistema kao i proveru odnosno reviziju sistema nakon kojih izdajemo zaključke sa preporukama. Zahvaljujući značajnom iskustvu, podršku pružamo i distributerima opreme koji posluju na drugim tržištima, bilo da ih na nas upute proizvođači opreme ili nam se sami jave.

Trening akademija

Trudimo se da naše široko iskustvo u radu sa mnogo različitih vrsta uređaja i tehnologija prenesemo na naše klijente sa ciljem da dobiju najbolje moguće rezultate u radu. Osim kratkih treninga za pravilno korišćenje koje naši klijenti dobijaju nakon nabavke bilo kog uređaja, omogućujemo sveobuhvatnije i kompleksnije obuke i treninge namenjene kako pojedincima tako i čitavim timovima.

Treninzi mogu biti organizovani uživo ili on-line, u zavisnosti od želje klijenata. Za neke teme koje se često ponavljaju u mogućnosti smo da ponudimo i unapred snimljena predavanja sa jasno vidljivim primerima iz prakse. Za kompanije koje rade sa specifičnim tehnologijama formirali smo posebne pakete podrške koji između ostalog obuhvataju i odgovarajuće treninge koji se sprovode na polugodišnjem ili godišnjem nivou. Uz to, treba naglasiti i više različitih stručnih seminara koje organizujemo na godišnjem nivou.

Iznajmljivanje opreme

Čest primer u praksi je da se kompanijama koje rade na pojedinačnim projektima više isplati da iznajme opremu i završe posao nego da istu opremu kupuju, održavaju, kalibrišu i ostalo. Uz materijalni aspekt, najčešći razlog za iznajmljivanje opreme su kratki rokovi kao i nedostatak ekspertize za korišćenje.

Zbog toga smo razvili nekoliko modela iznajmljivanja, gde je osim same opreme za sertifikovanje različitih uređaja ili telco infrastrukture, uz opremu moguće dobiti i trening za korišćenje ali i naš ekspertski tim koji celokupan posao može odraditi samostalno uz naknadno izveštavanje ili sertifikat.

Kontaktirajte nas

Stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu podrške, bilo da se radi o nabavci opreme, servisu ili ekspertskim savetima.

Kontakt
This site is registered on wpml.org as a development site.