IBIS INSTRUMENTS je privatna kompanija osnovana 1996. godine i od tada ima konstantan rast i uspeh. Više od 25 godina poslovanja, Ibis je imao za cilj da ispuni rastuću potražnju za troškovno efikasnim proizvodima i sistemima pogodnim za efikasno praćenje i upravljanje telekomunikacionim mrežama, rešavanje problema i održavanje. Kao specijalizovana kompanija sa obrazovanim i osposobljenim tehničkim timom, portfolio vodećih svetskih kompanija i širokim spektrom uslužnih delatnosti, poslužili smo 300 zadovoljnih klijenata. Sa toliko godina uspešnog poslovanja, postali smo jedna od vodećih kompanija u regionu.

Naša struka pratila je brzu evoluciju ICT industrije u oblasti dizajna rešenja, isporuke, obrazovanja i tehničke podrške. Kvalitet izvršenih usluga je osiguran kompanijom ISO 9001, ISO 27000 i ISO 20000-1 standardima i sertifikatima partnera koji daju saglasnost sa opštim procedurama proizvođača.

Ibis Instruments Srbija, Ibis Instruments Makedonija, Ibis Instruments Banja Luka (Bosna) i Ibis Instruments Slovenija su članice multinacionalne grupe Ibis Instruments koja posluje u jugoistočnoj Evropi. Ibis Instruments ima poslovnu i tehničku saradnju sa kompanijom Niatel, koja se nalazi u Sarajevu (Bosna i Hercegovina).

Zašto Ibis?

Mi imamo:

ZNANJE

Mi smo tim iskusnih stručnjaka koji svoju ekspertizu i energiju reflektuju na vas i vašu kompaniju, dajući joj ono što je nedostajalo da postignete sve željene ciljeve. Preko 100 uspešnih projekata i 50 kompanija koje su osetile prednosti saradnje sa našim timom govore više o nama od nas samih.

NAČIN

Poznajući poslovno okruženje u regionu i negujući odlične partnerske odnose sa vodećim svetskim kompanijama iz oblasti, naša strategija postupno i temeljno adresira svaki aspekt saradnje sa klijentom, pružajući mu najbolje iz regiona i sveta.

VIZIJU I MISIJU

Naša VIZIJA je da budemo sinonim za kompaniju koja je pouzdan partner svojim klijentima, koju odlikuje visok nivo profesionalnosti i stručnosti, koja je inovativna i kreativna, i koja kroz bogatu paletu rešenja iz svoje ponude omogućuje svojim klijentima da budu na vrhuncu svoje produktivnosti i efikasnosti. Naša Vizija je da budemo lideri, i da naše klijente učinimo liderima.

Naša MISIJA je kreiranje funkcionalnog, sigurnog i efikasnog poslovnog okruženja za naše klijente koje ide u korak sa razvojem novih tehnologija i kontinuirano raste i nadograđuje se.

GRADIMO USPEH

U Ibis Instruments stavljamo našu ekspertizu u funkciju vaših poslovnih uspeha. Moć našeg znanja, dugogodišnje iskustvo i predanost dostizanju najviših nivoa tehnološkog razvoja, pretvaramo u funkcionalno rešenje za sve vaše potrebe u vremenu rapidnih promena i visokih standarda komunikacijskih sistema. Pomažemo vam da kroz maksimalni učinak, najefikasnije metode i najprofitabilnija rešenja konstantno dolazite do željenih rezultata, postanete i ostanete lider i budete sigurni u kvalitet usluge koju pružate svojim klijentima.

Ibis Instruments odluke

Kompanija Ibis Instruments 16. Marta 2021. donela je na osnovu člana 56-58 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.Glasnik RS br. 87/2018) ODLUKU o imenovanju lica za zaštitu podataka o ličnosti. Na ovu poziciju imenovan je Nikola Stevanović, zaposlen u kompaniji Ibis Instruments na mestu Rukovodioc Službe za Interni IT.

ODLUKA

Nacrt Plana podele statusne promene izdvajanje uz osnivanje – IBIS-INSTRUMENTS d.o.o

Kompanija Ibis Instruments dana 29. oktobra 2020. donela je  Nacrt Plana podele statusne promene izdvajanje uz osnivanje – IBIS INSTRUMENTS d.o.o.

Nacrt Plana podele statusne promene

Kompanija Ibis Instruments dana 05. januara 2022. donela je Nacrt Plana podele statusne promene izdvajanje uz osnivanje – IBIS INSTRUMENTS d.o.o.

Nacrt Plana podele statusne promene_05.01.2022.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".