O Ibis Instrumentsu

Ibis Instruments privatna kompanija osnovana 1996. godine i od tada beleži konstantan rast i uspeh. Više od četvrt veka poslovanja Ibis je imao za cilj da ispuni rastuću potražnju za superiornim proizvodima i sistemima pogodnim za efikasno praćenje i upravljanje telekomunikacionim mrežama, kao i rešavanje izazova vezanim za održavanje.

Čime se bavimo

Kao specijalizovana kompanija sa obrazovanim i stručno veoma osposobljenim tehničkim timom, portfoliom vodećih svetskih kompanija kao i širokim spektrom uslužnih delatnosti, uspešno smo odgovorili na izazove više od 300 klijenata. Sve to nas je dovelo do pozicije jedne od najuspešnijih kompanija u regionu, u navedenom domenu.

Zalaganjem zaposlenih uspešno smo išli u korak sa brzom evolucijom ICT industrije u oblasti dizajna rešenja, isporuke, obrazovanja i tehničke podrške. O kvalitetu izvršenih usluga najbolje govore sertifikovani standardi ISO 9001, ISO 27000 i ISO 20000-1 koje kompanija poseduje kao i sertifikati partnera koji govore o usaglašenosti sa opštim procedurama proizvođača.

Ibis Instruments Srbija, Ibis Instruments Makedonija, Ibis Instruments Banja Luka (Bosna) i Ibis Instruments Slovenija su članice multinacionalne grupe Ibis Instruments koja posluje u jugoistočnoj Evropi. Uz to, Ibis Instruments ima poslovnu i tehničku saradnju sa kompanijom Niatel, koja se nalazi u Sarajevu (Bosna i Hercegovina).

Šta nas posebno izdvaja

Znanje

Mi smo tim iskusnih stručnjaka koji svoju ekspertizu i energiju reflektuju na vašu kompaniju, dajući joj ono što je nedostajalo da postigne sve željene ciljeve. Preko 50 kompanija koje su sa nama sarađivale na velikom broju projekata su naša najbolja referenca i govore više o nama od nas samih.

Način

Duboko poznaje novih praksi i tehnologija kao i neprekidan razvoj odličnih partnerskih odnosa sa vodećim svetskim kompanijama iz mnogih različitih oblasti, omogućava nam klijentima predložimo i implementiramo najbolja rešenja, baš po meri njihovih potreba

Misija

Naša osnovna misija je kreiranje funkcionalnog, sigurnog i efikasnog poslovnog okruženja za naše klijente koje ide u korak sa razvojem novih tehnologija i kontinuirano raste i nadograđuje se. Mi pomažemo kompanijama da svojim klijentima obezbede superiorno korisničko iskustvo.

Gradimo uspeh

U Ibis Instruments stavljamo našu ekspertizu u funkciju vaših poslovnih uspeha. Moć našeg znanja, dugogodišnje iskustvo i predanost dostizanju najviših nivoa tehnološkog razvoja, pretvaramo u funkcionalno rešenje za sve vaše potrebe u vremenu rapidnih promena i visokih standarda komunikacijskih sistema.

Pomažemo vam da kroz maksimalni učinak, najefikasnije metode i najprofitabilnija rešenja konstantno dolazite do željenih rezultata, postanete i ostanete lider i budete sigurni u kvalitet usluge koju pružate svojim klijentima.

Ibis Grupa u brojkama

25+

Godina na tržištu

100+

Zaposlenih

30+

Partnera

200+

Sertifikata

180+

Zadovoljnih klijenata

Ibis Solutions

Ibis Solutions je deo Ibis grupe koja uspešno posluje u oblasti telekomunikacija više od 25 godina. Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu sa kompanijama kao što su IBM, Oracle, Red Hat, Ui Path, itd., kroz projekte sistemske integracije kao i razvoj softvera, Ibis Solutions je do sada pružio značajnu podršku za preko 300 klijenata iz jugoistočne Evrope i šire.

Poseti Ibis Solutions

Postanite deo našeg tima

Pridružite nam se
This site is registered on wpml.org as a development site.