Peta po redu Data Science Conference (DSC) održala se 19. I 20. Novembra 2019. u hotelu Hyatt Regency u Beogradu organizovana od strane Instituta savremenih nauka (ISN).

Ispred Ibis Instruments prezentaciju “Advanced tools in real-time Analytics and AI in Customer Support” je držao Milan Simaković, Big Data Specialist, a fokus same prezentacije bio je na prikazu produkcije u relanom vremenu koristeći Big Data tehnologiju I primenu ML-a za prikupljanje podataka. Prvi deo prezentacije je pokrio važnost I neophodnost prenošenje podataka kroz process. Drugi deo je imao fokus na modele mašinskog učenja za korisničku podršcu. Takođe je prikazana uspešna implementacija koja je prikazala povećanu efikansnost korisničke podrške I rešavanja problema sa ostvarivim benefitima.

Tokom dva dana, Beograd je bio epicentar data sciencea. Učesnici su imali priliku da slušaju 66 govornika, učestvuju na više od 35 tehničkih tutorijala i unapređuju veštine kroz radionice. Više od 1000 učesnika iz preko 40 zemalja širom sveta posetilo je ovogodišnju Data Science Konferenciju koja čini jednu od najvećih Evropskih konferencija.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".