Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Data Science 5.0. konferencija

Peta po redu Data Science Conference (DSC) održala se 19. I 20. Novembra 2019. u hotelu Hyatt Regency u Beogradu organizovana od strane Instituta savremenih nauka (ISN).

Ispred Ibis Instruments prezentaciju “Advanced tools in real-time Analytics and AI in Customer Support” je držao Milan Simaković, Big Data Specialist, a fokus same prezentacije bio je na prikazu produkcije u relanom vremenu koristeći Big Data tehnologiju I primenu ML-a za prikupljanje podataka. Prvi deo prezentacije je pokrio važnost I neophodnost prenošenje podataka kroz process. Drugi deo je imao fokus na modele mašinskog učenja za korisničku podršcu. Takođe je prikazana uspešna implementacija koja je prikazala povećanu efikansnost korisničke podrške I rešavanja problema sa ostvarivim benefitima.

Tokom dva dana, Beograd je bio epicentar data sciencea. Učesnici su imali priliku da slušaju 66 govornika, učestvuju na više od 35 tehničkih tutorijala i unapređuju veštine kroz radionice. Više od 1000 učesnika iz preko 40 zemalja širom sveta posetilo je ovogodišnju Data Science Konferenciju koja čini jednu od najvećih Evropskih konferencija.

share

Link kopiran!