Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Prvih godinu dana poslovanja Ibis Instruments Slovenija

Kao deo plana širenja u regionalnim okvirima, pre godinu dana Ibis Instruments otvorio je kancelariju u Ljubljani. Iako je prethodna godina po uslovima za poslovanje bila za sve veoma izazovna, svi ciljevi koji su bili postavljeni pred Ibis Instruments Slovenija uspešno su ostvareni.

„Veoma mi je drago što smo u proteklih godinu dana uspeli da na adekvatan način predstavimo ponudu proizvoda i usluga Ibis Instrumentsa kompanijama na slovenačkom tržištu i da sa njima krenemo da gradimo partnerski odnos. Primarni fokus u prvoj godini poslovanja bile su nam kompanije koje posluju u domenu telekomunikacija dok ćemo u narednom periodu dodatno posvetiti pažnju institutima i industriji gde naša oprema i rešenja nalazi sve veću primenu“ – rekla je Romana Juvančič, rukovobilac Ibis Instruments Slovenija.

„Na korak otvaranja ogranka Ibis Instrumentsa u Sloveniji odlučili smo se kako bismo bili još bliži našim klijentima i kako bi mogli da odgovorimo na sve njihove potrebe u najkraćem vremenskom roku. Partnerski odnos koji gradimo sa klijentima podrazumeva da se ne bavimo samo prodajom merne opreme već i implementacijom, servisom kao i edukacijom klijenata i ekspertskom podrškom kad god da je potrebno. Upravo taj pristup nam je i omogućio da naša kompanija neprekidno raste u regionalnim okvirima punih 25 godina“ – istakao je Srđan Matić, Direktor Sektora za test i mernu opremu i sisteme kompanije Ibis Instruments.

share

Link kopiran!