Please enter your email address so you can download the brochure

Spectrum monitoring

TCI nudi kompletanu porodicu rešenja za pružanje kompletne slike aktivnosti korisnika spektra u licenciranim i nelicenciranim opsezima. Nadovezujući se na nasleđe dostignuća razvoja DF sistema, ovi proizvodi nude jedinstvenu implementaciju inovativne tehnologije AOA/TDOA hibridne geolokacije — koju trenutno koriste regulatorne agencije širom sveta.

Pored detalja o zauzetosti spektra i upozorenja u vezi sa događajima od interesa, alati TCI-jevog sistema za praćenje spektra uključuju automatsko otkrivanje ugroženosti spektra (AVD). Radeći sa podacima licenci za dodelu frekvencija preuzetim iz SMS baze podataka, AVD otkriva nelicencirane operacije i utvrđuje da li su licencirani prenosi u skladu sa tolerancijama za dodeljenu centralnu frekvenciju i propusni opseg. Mogućnosti detaljnog mapiranja pomažu u otkrivanju ranjivosti, omogućavaju praćenje usklađenosti i grafički identifikuju i prate dugoročne trendove kako se razvijaju.

TCI sistemi usaglašeni sa ITU preporuka, dostupni su u konfiguracijama prilagođenim zahtevima regulatornih agencija, kao i mrežnih operatera, službi bezbednosti i policijskih snaga. Lokacije koje su kritične za spektar mogu se nadgledati pomoću fiksnih udaljenih instalacija, a za misije prikupljanja podataka na širem području, TCI nudi opcije zasnovane na vozilima i prenosive sisteme.

Saznajte više o ovom proizvodu

    Tošin bunar 272, 11000 Belgrade, Serbia
    +381 11 715 22 01
    This site is registered on wpml.org as a development site.