Please enter your email address so you can download the brochure

Power Meters and Light Sources

Širokopojasni merači optičke snage su optimizovani za standardne primene u telekomunikacionim mrežama, a u kombinaciji sa optičkim izvorima svetlosti omogućuju merenje gubitka linka i test kontinuiteta SM i MM mreža.

Through-mode λ-selektivni PON merači optičke snage namenjeni su za aktivaciju i održavanje servisa u aktivnim FTTx/PON mrežama (B/E/G-PON, XG(S)-PON, 10G EPON & NG-PON2) pružajući simultano merenje i prikaz nivoa snage OLT DS, Video DS i ONT burst US signala. Selektivnost omogućuje merenje konkretnih nivoa snaga na pojedinačnim talasnim dužinama u PON sistemima koji u DS simultano šalju više talasnih dužina.

TruePON tester očitava podatke iz GPON signala kako bi pružio dodatne informacije (serijski broj i status aktivacije povezanog ONU/ONT, OLT-ID za identifikaciju povezanog OLT, ODN klasa PON ( B, B+, C, C+)) i automatsku selekciju skupa pass/fail graničnih vrednosti prema ODN klasi I proračun gubitka ODN na osnovu očitanog nivoa predajne snage OLT-a i izmerenog DS nivoa snage ).

Korisni linkovi:

Saznajte više o ovom proizvodu

    Tošin bunar 272, 11000 Belgrade, Serbia
    +381 11 715 22 01
    This site is registered on wpml.org as a development site.