Please enter your email address so you can download the brochure

Mobile Radio planning

Mrežni plan nikada nije statičan. Kako saobraćaj raste i kreće se, dizajn mreže treba da se prilagodi. Pored toga, nove tehnologije kao što je 5G treba da budu postavljene uz postojeće mreže na najefikasniji i najisplativiji mogući način. Ovo zahteva pažljivo planiranje, posebno kada se očekuje da tehnologije rade zajedno kao besprekorna mreža.

ASSET Suite je sveobuhvatan portfolio za planiranje dizajniran da isporuči isplative mreže visokih performansi za 2G/3G/4G i 5G.

Proizvodi u okviru ASSET Suite pokrivaju radio, backhaul i planiranje kapaciteta u širokom spektru tehnologija. Ključ uspeha ASSET paketa proizvoda je njegova sposobnost da se neprimetno integriše u vaše šire poslovanje, pružajući automatizaciju poslovnih procesa i poboljšavajući ukupnu efikasnost i tačnost planiranja.

  • Razumevanje potražnje za saobraćajem korišćenjem podataka prikupljenih sa više strana, geolociranih podataka o saobraćaju i podataka mreže za upravljanje performansama i konfiguracijom
  • Pozabavite se svim aspektima planiranja mreže: makro, male ćelije, backhaul, pokrivenost sa više visina i kapacitet i automatizovana optimizacija dizajna
  • Isporučite 5G: validirajte poslovne prilike, modelirajte scenarije i planirajte 5G mreže

Saznajte više o ovom proizvodu

    Tošin bunar 272, 11000 Belgrade, Serbia
    +381 11 715 22 01
    This site is registered on wpml.org as a development site.