Please enter your email address so you can download the brochure

Mobile GEO analytics

Mreže je nepohodno konstantno optimizovati. Kako se saobraćaj povećava, a mreže razvijaju i šire, operateri moraju da obezbede najbolji mogući kvalitet iskustva za svoje pretplatnike.

Sa tehnologijama koje obuhvataju 2G do 5G i različitim dobavljačima i slojevima, operativnim timovima RAN-a je potrebno sveobuhvatno rešenje za praćenje i mreže i pretplatničkog iskustva za govorne usluge prenosa podataka. Mrežni KPI treba da se nadgledaju na različitim nivoima: na nacionalnom nivou, na tržištu, u gradu, klasteru, ćeliji, itd., a RF inženjeri moraju biti ovlašćeni alatima koji su intuitivni i koji reaguju kada je reč o rešavanju problema i optimizaciji mreže.

TEOCO Mentor Suite pruža naprednu analitiku geolokacije pretplatnika, optimizaciju mreže i rešavanje problema preko brojnih proizvoda koji koriste merenja mreže i algoritme geolokacije i svaki je skrojen da ispuni zahteve specifičnih grupa korisnika.

Ovi proizvodi su multitehnološki, pokrivaju 2G, 3G, 4G i 5G i podržavaju sve glavne proizvođače mrežne opreme. Naši najbolji algoritmi geolokacije u klasi koriste inovativne tehnike pozicioniranja koristeći slojeve mapa za transport, topografiju i građevinske podatke. Mogućnosti automatizacije i zatvorene petlje daju poboljšanu operativnu efikasnost, a Mentor Suite je u potpunosti usklađen sa GDPR-om.

Saznajte više o ovom proizvodu

    Tošin bunar 272, 11000 Belgrade, Serbia
    +381 11 715 22 01
    This site is registered on wpml.org as a development site.