Please enter your email address so you can download the brochure

Fusion splicing machines

Fuzioni splajser služi za spajanje optičkih vlakana, a kvalitet spoja se ogleda u slabljenju koje unosi i najviše zavisi od pripreme vlakana i tehnologije poravnavanja tokom spajanja. Nisko slabljenje, automatski rad, napredni Active Blade Management i Active Fusion Control sistemi su odlike Fujikura splajsera koje omogućavaju uštedu vremena, efikasnost i pouzdanost rada. Splajsere razlikujemo po tehnologiji centriranja vlakana na cladding alignment i core-to-core splajsere, kao i tipu kablova na single i ribbon splajsere.

Fujikura 41S+ splajseri namenjeni su prvenstveno za FTTH mreže, a odlikuju ih male dimenzije i težina, pokretne vođice koje omogućuju aktivno poravnavanje vlakana po njihovom omotaču.

Fujikura 90S+ splajseri namenjeni su za sve optičke mreže, a pored pokretnih vođica poseduju optiku najviše rezolucije, uvećanja i fokusiranja za poravnavanje po jezgru vlakana (core-to-core alignment) koje uz automatsko prepoznavanje tipa postavljenih vlakana i prilagođenja parametara splajsovanja stvara visoko kvalitetne spojeve sa minimalnim gubicima.

Fujikura modeli 41R i 90R predstavljaju splajsere koji omogućavaju simultano splajsovanje više vlakana u Ribbon kablovima.

Korisni linkovi:

Saznajte više o ovom proizvodu

    Tošin bunar 272, 11000 Belgrade, Serbia
    +381 11 715 22 01
    This site is registered on wpml.org as a development site.