Viavi Solutions

Partnerstvo sa kompanijom VIAVI Solutions (bivši JDSU) traje od 2006.godine, i od tada možemo da istaknemo da je puno uspešnih projekata realizovano. Od 2019. zvanično stičemo i najveći status Elite partnera.

VIAVI Solutions ima vodeća industrijska mrežna rešenja za provajdere telekomunikacionih usluga, proizvođače opreme, preduzeća i entitete u oblastima vlade i avio indrustrije. VIAVI je lider na tržištima koja uključuju: Fiber, Kabl, Access, Metro i Transport, RAN-to-Core, LandMobile i Vojni radio i Nav / Comm i Transponder. Nude krajnju do krajnju vidljivost mreže i analitiku koja pomaže u izgradnji, testiranju, sertifikovanju, održavanju i optimizaciji složenih fizičkih i virtuelnih mreža.

Nagrade i priznanja

  • Partner Star Team Award for Recognition as a Top Partner in FY16
  • VIAVI Velocity STAR Award Winner 2018.

U 2020. VIAVI Solutions je kupio Expandium, provajdera rešenja za praćenje i uveravanje jezgra mreže zasnovanih na velikim podacima, sa sedištem u Saint-Herblain-u, Francuska. Ova akvizicija proširuje VIAVI-jev vodeći portfolio osiguranja mreže sa ponudom virtuelizovanih rešenja zasnovanih na oblaku, u skladu sa inicijativama virtuelizacije kod provajdera usluga Tier-1 širom sveta.

Za više informacija posetite  www.viavisolutions.com

This site is registered on wpml.org as a development site.