Poslovno udruženje kablovskih operatora Srbije (PUKOS) 26. i 27.aprila 2017. organizovalo je u Centru Sava dvodnevnu konferenciju pod nazivom „Digitalni svet i PUKOS“, gde se i Ibis Instruments predstavio sa svojim rešenjem Ibis Performance Insights. Posetiocima i učesnicima konferencije koji su posetili Ibis štand demonstrirano je iPi rešenje koje predstavlja naprednu analitičku platformu zasnovanu na Big Data tehnologiji sa Use Case-vima u kablovskom okruženju. Na štandu su predstavljeni i CATV instrumenti naših vendora VIAVI Solutions i Fujikura.

Konferenciju je otvorio Zamenik predsednika Saveta REM-a Goran Petrović, a neke od tema o kojima se govorilo na konferenciji bile su Informaciona bezbednost, Regulativa, CERT, izazovi implementacije novih mrežnih tehnologija u postojećim kablovskim sistemima, napredni servisi u kablovskim sistemima – izazovi implementacije i još mnoge druge.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".