Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Izuzetan uspeh 23. Ibis Seminara

Nakon dve godine organizovanja Ibis Seminara u on-line formatu, koje je bilo uslovljeno pandemijom na svetskom nivou, na zadovoljstvo svih učesnika 23. Ibis Seminar održan je uživo, 20. i 21. oktobra na staroj i svima dobro poznatoj lokaciji – u hotelu Danubia na Srebrnom jezeru.

Ovaj dvodnevni Seminar, koji je ove godine održan pod sloganom „Do your best on the test“ posetilo je više od 300 ljudi, predstavnika različitih industrija iz preko 10 zemalja regiona dok je preko 20 domaćih i inostranih predavača svoja praktična i teorijska znanja demonstriralo kroz predavanja ali i kroz demonstracije rada na nekim od najsavremenijih uređaja iz domena test i merne opreme.

Osim činjenice da se ovaj Seminar ima tradiciju dužu od dve decenije, veoma je bitna činjenica da u isto vreme on neprekidno raste, kako po broju učesnika i broja zemalja iz kojih oni dolaze, tako i po širini i broju tema i nivou predavača koji ih predstavljaju. Tako smo ove godine došli do rekordne posete ali i najšire agende koja je pokrivala čak 5 različitih tematskih celina u isto vreme: 5G Future, Monitoring of critical infrastructure, PON, Network Intelligence & Defense i Industrial electronics, Research and Science.

Između klasičnih predavanja učesnici su imali priliku da u manje formalnoj atmosferi popričaju sa stručnjacima iz različitih kompanija i testiraju mogućnosti velikog broja novih uređaja, a kao i do sada na kraju prvog dana organizovana je gala večera koja se pretvorila u žurku kakvu smo svi dugo očekivali.

U kratkom videu koji se nalazi u nastavku najbolje možete videti kakva je atmosfera bila na 23. Ibis Seminaru.

Predstavljanjem svojih najnovijih uređaja, rešenja kao i dobrih primera iz prakse, 23. Ibis Seminar podržalo je više svetskih kompanija koje čine sam vrh proizvođača test i merne opreme a to su pre svega: Viavi Solutions, Keysight, Panasonic Connect, Wavecontrol, Microchip, ETS-Lindgren, Bridge Technologies, Utimaco, Fremco, ATDI, Sandvine, Fotech i mnogi drugi.

Na kraju bismo iskoristili priliku da se zahvalimo svim predavačima i učesnicima na ovogodišnjem seminaru kao i da vas pozovemo da sa nama podelite utiske i sugestije kako bismo naredne godine bili još uspešniji u predstavljanju najnovijih tehnoloških rešenja i razvoji čitavog našeg regiona.

share

Link kopiran!