Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Ibis Solutions – vaš partner za inovacije!

Obaveštavamo vas da je od 1. januara 2021. u okviru grupacije IBIS počela da posluje nova kompanija, Ibis Solutions. Ona je nastala izdvajanjem softverskog poslovanja i u budućnosti će imati fokus na rešenjima najpoznatijih vendora i inovativnih softversih rešenja koja su rezultat našeg internog razvoja.

Kompanija Ibis Solutions preuzima sve partnerske statuse i kompetence koje je Ibis grupacija godinama sticala i kontinuirano će raditi na unapređenju istih. Nastavlja se do sada uspešna saradnja sa svim partnerima; IBM, Oracle, Salesforce, RedHat, UiPath, Cisco, Tenable, Kaspersky, Barracuda, Imperva… Takođe, Ibis solutions nastavlja sa investiranjem u interni softverski razvoj baziran na cutting-edge tehnologijama i daljim investicijama u postojeće softverske proizvode: IPI, FOI, Ibis Data Lake, Ibis Data Analytics, Ibis Risk Analytics, Phoenix, kao i u razvoj novih inovativnih proizvoda za različite industruje.

Koristeći snagu ekpertize i znanja iskusnog tima, Ibis Solutions ima za cilj da kreira inovativna i funkcionalna rešenja za sve vrste potreba naših klijenata.

Unapred se radujemo novim izazovima i prilikama.

share

Link kopiran!