Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Uspešna implementacija Big Data platforme

Ibis Instruments Vas sa ponosom obaveštava da je nova Ibis Instruments Big Data platforma doživela svoju prvu komercijalnu implementaciju u okruženju Tier 1 operatera koji posluje u više zemalja u regionu.

Tier 1 provajder koristi Ibis instruments Big Data platformu prilagođenu za okruženje ICT servis provajdera za unapređenje kvaliteta servisa, poboljšanje mreže, smanjenje vremena nedostupnosti servisa i poboljšanje zadovoljstvo korisnika.

Koristeći ovo rešenje uveden je inovativni model operacija baziran na analitici koji omogućava efikasno praćenje end-to-end performansi u mreži uključujući i svu korisničku opremu. Rešenje pruža naprednu root-cause analizu problema u hibridno optičko-koaksialnoj mreži (HFC) u realnom vremenu i korelaciju sa korisničkim problemima. Sa svojim naprednim analitičkim i reporting sposobnostima, rešenje pomaže u optimizaciji mreže a sa analizom u realnom vremenu transformiše način rada operacija iz reaktivnog u proaktivni. Rešenje donosi benefite čitavoj organizaciji:

  • NOC- Proaktivni service assurance, optimizacija mreže
  • Field Operations – Precizni RCA, brže rešavanje problema
  • Customer Care – Unapređen FCR

share

Link kopiran!