Ibis Instruments Vas sa ponosom obaveštava da je nova Ibis Instruments Big Data platforma doživela svoju prvu komercijalnu implementaciju u okruženju Tier 1 operatera koji posluje u više zemalja u regionu.

Tier 1 provajder koristi Ibis instruments Big Data platformu prilagođenu za okruženje ICT servis provajdera za unapređenje kvaliteta servisa, poboljšanje mreže, smanjenje vremena nedostupnosti servisa i poboljšanje zadovoljstvo korisnika.

Koristeći ovo rešenje uveden je inovativni model operacija baziran na analitici koji omogućava efikasno praćenje end-to-end performansi u mreži uključujući i svu korisničku opremu. Rešenje pruža naprednu root-cause analizu problema u hibridno optičko-koaksialnoj mreži (HFC) u realnom vremenu i korelaciju sa korisničkim problemima. Sa svojim naprednim analitičkim i reporting sposobnostima, rešenje pomaže u optimizaciji mreže a sa analizom u realnom vremenu transformiše način rada operacija iz reaktivnog u proaktivni. Rešenje donosi benefite čitavoj organizaciji:

  • NOC- Proaktivni service assurance, optimizacija mreže
  • Field Operations – Precizni RCA, brže rešavanje problema
  • Customer Care – Unapređen FCR

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".