Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da posetite samit THINK koji će se održati u Beogradu u Srbiji u hotelu Crowne Plaza, 10. septembra 2019. IBIS INSTRUMENTS kao Platinum partner konferencije održaće prezentaciju „Capitalizing on the B2B opportunity using open API“. Ovo će biti tema o tome kako kompanije iz različitih industrija mogu stvoriti nove poslovne prilike, steći konkurentsku prednost i podstaći inovacije izlažući svoju internu, digitalnu poslovnu imovinu pomoću API-ja. Bićete u prilici da čujete lidere za digitalnu transformaciju iz Ibis Instruments-a, Telekom Srbije i Banke Intesa sa njihovim iskustvima i stavovima o toj temi.

Biće toliko mnogo drugih zanimljivih tema, zato – Inspirišite se!

Već znate da će vas ponovno otkrivanje vašeg poslovanja i uključivanje novih tehnologija dovesti do uspeha. Da li želite da čujete za moć veštačke inteligencije? Da li vas zanima kakva je granica između ljudi i robota? Želite li znati najnovije inovacije u oblaku i cyber bezbednosti? Da li se pitate kako kompanije već koriste napredne tehnologije u našem regionu?

Ako ste bar jednom odgovorili sa DA, pridružite nam se na IBM Think Summit-u u Beogradu. Poslušajte nadahnjujuće predavače, pogledajte kako inovacija deluje, upoznajte se sa svojim vršnjacima iz jugoistočne Evrope i isplanirajte sledeće korake sa našim stručnjacima za temu!

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".