Zahvaljujući dramatičnom razvoju tehnologije, danas poslovanje svake kompanije zavisi od ICT sistema, direktno ili kroz IT podršku ključnim poslovnim procesima. Ibis Instruments nudi niz renomiranih rešenja dizajniranih da podrže ICT operacije i operacije, kompanije iz različitih profila i iz različitih industrija, od provajdera telekomunikacija i usluga, preko energetskih kompanija i naftnih kompanija, do finansijskih institucija.

Enterprise Integrations and Business Process Management

Ibis Instruments ponuda za enterprise integracije i Business Process Management će omogućiti vašem okruženju da bude dinamično sa visokim nivoom fleksibilnosti i adaptibilinosti da podrži poslovne potrebe i efikasne poslovne procese radi brže isporuke proizvoda u ponudi i servisa na tržište. Osnovni cilj jeste podrška poslovnoj inovativnosti kako bi se dobila ključna prednost u odnosu na konkurenciju na današnjem zahtevnom tržištu.

Workforce management

Usled činjenice da terenska radna snaga generiše osetljive operativne troškove za organizaciju te da mora da podrži poslovne potrebe što efikasnije i efektivnije s ciljem poboljšanja orijentisanosti ka kranjim korisnicima kao jednog od ključnih elemenata poslovne transformacije, transformacija procesa vezanih za terenske operacije je neizbežna.

Enterprise Asset Management

Poboljšajte vidjlivost i kontrolu nad kritičnim asetima radi dobijanja maksimalne produktivnosti i smanjenja operativnih troškova i troškova održavanja jer aseti nose osetljivu količinu operativnih troškova u „asset-centric“ kompanijama.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".