Zahvaljujući dramatičnom razvoju tehnologije, danas poslovanje svake kompanije zavisi od ICT sistema, direktno ili kroz IT podršku ključnim poslovnim procesima. Ibis Instruments nudi niz renomiranih rešenja dizajniranih da podrže ICT operacije i operacije, kompanije iz različitih profila i iz različitih industrija, od provajdera telekomunikacija i usluga, preko energetskih kompanija i naftnih kompanija, do finansijskih institucija.

Menadžment ICT okruženja

Naše rešenje omogućava brzo identifikovanje, izolovanje i rešavanje problema pre nego što afektiraju vaše poslovne servise. Konsolidacija nadgledanja dostupnosti i performansi omogućava uvid u zdravlje vaše mreže i poslovnih servisa. Rešenje Ibis Instruments-a za konsolidovano nadgledanje i upravljanje ICT okruženjima će obezbediti efikasnije i agilnije IT operacije i upravljanje mrežom putem predikcije i prevencije problema pre nego što korisnici budu pogođeni, bržom identifikacijom, izolovanjem i rešavanjem problema kao i prepoznavaljnjem mogućnosti za optimizaciju vaših operacija i smanjenje troškova.

Automatizacija IT Procesa

Automatizujte procese i unapredite efikasnost Implementirajte i automatizujte vaše IT procese prema ITIL best practices. Rešenja predložena od strane Ibis Instruments-a omogućavaju implementaciju različitih IT procesa koji će usmeriti vaše operativne aktivnosti sa jasnom raspodelom odgovornosti po funkcionalnim grupama unutar organizacije i omogućiti kontinualno poboljšavanje IT procesa.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".