Koristimo vodeća u svetu, inovativna softverska rešenja za redizajniranje poslovanja naših klijenata. U okviru Ibis sistem integracija (SI) pokrivamo implementaciju i integraciju enterprise paketa softvera, softvera otvorenog koda, ali i Ibis sopstvenih, razvijenih rešenja, u potpunosti u skladu sa najboljim praksama u industriji i relevantnim modernim standardima i preporukama. Omogućavamo našim klijentima da imaju komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju koristeći tehnološke inovacije našeg partnerskog ekosistema, podržanog našim inteligentnim konsultantskim uslugama.

Poslovna transformacija

Podignite resurse na nivo vaših ciljeva. Naše platforme za menadžment složenih poslovnih procesa stavljaju sve resurse i čitav sistem poslovanja u pogon, stvarajući uslove za veću agilnost procesa, poslovnu inovaciju, otklanjanje neefikasnosti, smanjenje troškova i povećanje produktivnosti, sve u cilju dostizanja vaših poslovnih ciljeva.

Analitika

Vaša organizacija će, boljom eksploatacijom podataka koju omogućavaju napredne analitičke mogućnosti Informatički „haos“ pretvaramo u korporativni uspeh. Uz Ibis Instruments rešenja moći ćete da dostignete dublje razumevanje poslovanja, pouzdanije i kvalitetnije donošenje odluka i brže in-time reakcije. Raznorodnost velikih količina podataka pretvaramo u jednostavnost postizanja poslovnih uspeha.

IT Service Management

IT pretvorite u profit. U današnjem svetu rapidnih tehnoloških inovacija, od krucijalnog značaja za uspostavljanje što efikasnijeg toka poslovanja i održavanje konkurentnosti kompanije je posedovanje što agilnije, efektivnije i rentabilnije organizovanog IT sistema. Pojednostavite vaše operacije i unapredite performanse IT servisa.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".

Ibis