Koristimo vodeća u svetu, inovativna softverska rešenja za redizajniranje poslovanja naših klijenata. U okviru Ibis sistem integracija (SI) pokrivamo implementaciju i integraciju enterprise paketa softvera, softvera otvorenog koda, ali i Ibis sopstvenih, razvijenih rešenja, u potpunosti u skladu sa najboljim praksama u industriji i relevantnim modernim standardima i preporukama. Omogućavamo našim klijentima da imaju komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju koristeći tehnološke inovacije našeg partnerskog ekosistema, podržanog našim inteligentnim konsultantskim uslugama.

Robotska automatizacija procesa

Automatizujte i ubrzajte repetativne procese i povećajte produktivnost zaposlenih. RPA omogućava organizacijama da automatizuju procese za samo delić cene od ostalih IT rešenja. Oslanjajući se na već postojeću strukturu RRA integriše repetativne zadatke i smanjuje količinu vremena potrebnu za dobijanje povratnih informacija.

Idealni procesi za RPA implementaciju su oni koji podrazumevaju veliki volumen podataka, procesa koji se ponavljaju i iziskuju vreme, i oni procesi koji prate određeni obrazac ponašanja sa malim procentom za izuzetke.

Poslovna transformacija

Podignite resurse na nivo vaših ciljeva. Naše platforme za menadžment složenih poslovnih procesa stavljaju sve resurse i čitav sistem poslovanja u pogon, stvarajući uslove za veću agilnost procesa, poslovnu inovaciju, otklanjanje neefikasnosti, smanjenje troškova i povećanje produktivnosti, sve u cilju dostizanja vaših poslovnih ciljeva.

Analitika

Vaša organizacija će, boljom eksploatacijom podataka koju omogućavaju napredne analitičke mogućnosti Informatički „haos“ pretvaramo u korporativni uspeh. Uz Ibis Instruments rešenja moći ćete da dostignete dublje razumevanje poslovanja, pouzdanije i kvalitetnije donošenje odluka i brže in-time reakcije. Raznorodnost velikih količina podataka pretvaramo u jednostavnost postizanja poslovnih uspeha.

IT Service Management

IT pretvorite u profit. U današnjem svetu rapidnih tehnoloških inovacija, od krucijalnog značaja za uspostavljanje što efikasnijeg toka poslovanja i održavanje konkurentnosti kompanije je posedovanje što agilnije, efektivnije i rentabilnije organizovanog IT sistema. Pojednostavite vaše operacije i unapredite performanse IT servisa.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".