Koristimo vodeća u svetu, inovativna softverska rešenja za redizajniranje poslovanja naših klijenata. U okviru Ibis sistem integracija (SI) pokrivamo implementaciju i integraciju enterprise paketa softvera, softvera otvorenog koda, ali i Ibis sopstvenih, razvijenih rešenja, u potpunosti u skladu sa najboljim praksama u industriji i relevantnim modernim standardima i preporukama. Omogućavamo našim klijentima da imaju komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju koristeći tehnološke inovacije našeg partnerskog ekosistema, podržanog našim inteligentnim konsultantskim uslugama.

Automatizacija procesa

Proširite ljudske sposobnosti automatizovanim digitalnim radom kako biste omogućili svojoj firmi da raste.

IBIS rešenja za automatizaciju pružaju opsežan niz sposobnosti za digitalizaciju i automatizaciju svih aspekata poslovnih operacija sa ciljem da se ponovo osmisli iskustvo klijenta uz smanjivanje troškova. Kombinuju niz komplementarnih tehnologija radi identifikacije, otkrivanja, projektovanja, automatizacije, merenja i upravljanja radnim tokovima i procesima u kompanijama i industrijama. To je znatno više od prostog smanjivanja troškova procesa službe internog poslovanja. Omogućuju vam da brzo i srazmerno digitalizujete čitave operacije službe za rad sa klijentima i službe internog poslovanja, pritom pružajući uvid u svoje poslovanje u realnom vremenu. Pročitajte detaljnije u nastavku kako biste saznali koji alati odgovaraju vašem preduzeću.

Poslovna transformacija

Podignite resurse na nivo vaših ciljeva. Naše platforme za menadžment složenih poslovnih procesa stavljaju sve resurse i čitav sistem poslovanja u pogon, stvarajući uslove za veću agilnost procesa, poslovnu inovaciju, otklanjanje neefikasnosti, smanjenje troškova i povećanje produktivnosti, sve u cilju dostizanja vaših poslovnih ciljeva.

Analitika

Vaša organizacija će, boljom eksploatacijom podataka koju omogućavaju napredne analitičke mogućnosti Informatički „haos“ pretvaramo u korporativni uspeh. Uz Ibis Instruments rešenja moći ćete da dostignete dublje razumevanje poslovanja, pouzdanije i kvalitetnije donošenje odluka i brže in-time reakcije. Raznorodnost velikih količina podataka pretvaramo u jednostavnost postizanja poslovnih uspeha.

IT Service Management

IT pretvorite u profit. U današnjem svetu rapidnih tehnoloških inovacija, od krucijalnog značaja za uspostavljanje što efikasnijeg toka poslovanja i održavanje konkurentnosti kompanije je posedovanje što agilnije, efektivnije i rentabilnije organizovanog IT sistema. Pojednostavite vaše operacije i unapredite performanse IT servisa.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".