Naša misija da konstantno težimo da naši klijenti budu maksimalno zadovoljni proizvodima iz našeg portfolia najbolje se ogleda u širokom spektru usluga tehničke podrške koje nudimo, a koja između ostalog obuhvata hardversku podršku, te „1st line” i „2nd line” podršku.

Na raspolaganju vam je veoma iskusan i izuzetno stručan inženjerski tim iza kog stoji više od 220 dobijenih profesionalnih sertifikata što pokazuje veliku posvećenost konstantnom profesionalnom usavršavanju i ličnom napredovanju kao jednom od osnovnih postulata naše firme, a sve u cilju uspešne i efikasne realizacije svih zadataka i izazova koje donose različiti zahtevi naših klijenata.

Tehnička podrška dostupna je kako u garantnom, tako i u van-garantnom periodu, u vidu 8×5 ili 24×7 modela, sa mogućim definisanjem vremena odziva i rešavanja problema kroz individualne ugovore o održavanju.

Standardne usluge koje pružamo u okviru tehničke podrške su:

First Line podrška – Incident i Problem Management (za softver „1st line” i „2nd line”)

Redovno održavanje (uključujuči nadogradnju softvera, ažuriranje i unapređenje, kao i redovno održavanje hardvera)

Solution podrška (uključujući podršku svim prilagođavanjima rešenja)

Help desk

Koordinacija podrške sa proizvođačem softvera i/ili hardvera

Tehničku podršku možete kontaktirati putem mejla na support@ibis-instruments.com ili putem telefona na broj +381(0)65/319-31-57.

Online sistem za prijavu i praćenje zahteva za tehničkom podrškom možete pronaći na sledećem linku: http://support.ibis-instruments.com

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".