Ibis Instruments takođe nudi servis za opremu principala (VIAVI, Microsemi, Fujikura, Narda, ATDI, Teoco, Keysight), bilo da se ona nalazi u garantnom ili van-garantnom periodu u trenutku servisiranja. Odgovore na različite vrste izazova mogu pružiti profesionalni i iskusni lokalni eksperti koji su sastavni deo našeg tima, dok se svi veći problemi rešavaju u servisnim centrima samih proizvođača, kojima kompanija Ibis Instruments ima pristup kroz partnerstva sa svojim principalima.

Tokom trajanja perioda kalibracije, proizvođač garantuje za sve tehničke karakteristike navedene u specifikacijama uređaja što uliva dodatno poverenje kod svakog klijenta i uverava ga da svaki kupljeni proizvod poseduje standardne testirane performanse koje zadovoljavaju njegove potrebe. Nakon isteka perioda kalibracije, Ibis Instruments nudi usluge provere tehničkih karakteristika, ispunjenosti standarda i podešavanja na referentne vrednosti u granicama definisanim tehničkim specifikacijama proizvođača. U zavisnosti od tipa opreme, ove usluge obavljaju se u zemlji ili laboratorijama proizvođača, nakon čega se dobijaju validni sertifikati o kalibraciji.

Servis se nalazi u sedištu Ibis Instruments u Beogradu, ul. Tošin bunar 272, sa radim vremenom od ponedeljka do petka od 9:00-17:00 h, i možete ga kontaktirati putem mejla na support@ibis-instruments.com ili putem telefona na +381(0)11/715-2-200.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".