Ibis Instruments je uvek bio potpuno posvećen zadovoljstvu korisnika. Naša misija je uspostavljanje poverenja sa svakim klijentom, a svaki projekat za nas je korak ka izgradnji novog partnerstva ili poboljšanju postojećeg. Usluge i podrška koje nudimo jedan je od ključnih diferencijatora od konkurencije na tržištu i jedan od pokretača našeg uspjeha.

SERVISIRANJE I KALIBRACIJA

Ibis Instruments takođe nudi servis za opremu principala (VIAVI, Microsemi, Fujikura, Narda, ATDI, Teoco, Keysight), bilo da se ona nalazi u garantnom ili van-garantnom periodu u trenutku servisiranja. Odgovore na različite vrste izazova mogu pružiti profesionalni i iskusni lokalni eksperti koji su sastavni deo…

KONSALTING

Konsultantske usluge kompanije Ibis Instrumetns su sa pravom jedne od najboljih na tržištu zato što objedinjuju poslovanje, inovacije, efikasnost aktivnosti i tehničku ekspertizu kako bi se došlo do kreativnog i operativnog rešenja jedinstvenog za svakog klijenta koji želi da transformiše i unapredi svoju organizaciju.

TEHNIČKA PODRŠKA

Naša misija da konstantno težimo da naši klijenti budu maksimalno zadovoljni proizvodima iz našeg portfolia najbolje se ogleda u širokom spektru usluga tehničke podrške koje nudimo, a koja između ostalog obuhvata hardversku podršku, te „1st line” i „2nd line” podršku.

Tehnička podrška je dostupna na:

Online sistem za prijavu i praćenje zahteva za tehničku podršku dostupan je na:

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".