Osigurajte kvalitet servisa umanjujući kompleksnost i troškove

Naše rešenje omogućava brzo identifikovanje, izolovanje i rešavanje problema pre nego što afektiraju vaše poslovne servise. Konsolidacija nadgledanja dostupnosti i performansi omogućava uvid u zdravlje vaše mreže i poslovnih servisa. Rešenje Ibis Instruments-a za konsolidovano nadgledanje i upravljanje ICT okruženjima će obezbediti efikasnije i agilnije IT operacije i upravljanje mrežom putem predikcije i prevencije problema pre nego što korisnici budu pogođeni, bržom identifikacijom, izolovanjem i rešavanjem problema kao i prepoznavaljnjem mogućnosti za optimizaciju vaših operacija i smanjenje troškova.

Konsolidovano Event Management rešenje koje omogućava konsolidovano upravljanje eventima iz poslovne infrastrukture, data centara, kompleksnih mreža i IT domena u realnom vremenu. Rešenje pomaže u povećanju efikasnosti i brzine prilikom rešavanja problema konsolidacijom mrežnih i IT operacija u jedinstveno rešenje za upravljanje. Rešenje pomaže u smanjenju vremena koje je potrebno za rešavanje problema, omogućavajući operaterima izvršavanje automatizovanih skripti za rešavanje predvidivih problema koji se ponavljaju, pomaže u identifikaciji najkritičnijih problemima, i automatizuje izolaciju i rešavanje koristeći prilagodljive agente radi prikupljanja poslovnih i tehnoloških evenata u blisko realnom vremenu.

Konsolidovano Performance Management rešenje omogućava upravljanje performansama mreže i aplikacija u wireless, wireline i konvergentnim mrežama. Ovaj skalabilni, fleksibilni sistem omogućava provajderima komunikacionih servisa (CSPs) i preduzećima upravljanje performansama aplikacija i mreže kako lokalnih (IP mreža), tako i fiksnih i mobilnih mreža. Rešenje podržava multivendor, multi-technology mreže i pruža veću vidljivost kompletnih performansi mreže.

Configuration Management rešenje obezbeđuje automatizovano upravljanje konfiguracijom i promenama u mreži, end-point management i mobile device management. Rešenje uključuje alate za konfiguraciju bazirani na polisama kako bi se osigurala usklađenost konfiguracije sa internim i globalnim pravilima, propisima i politikama konfiguracije.

Business Service Management rešenje za nadgledanje poslovnih servisa praćenjem ciljeva biznisa i tehnološke infrastrukture. Rešenje prikazuje operativni status servisa korišćenjem izveštaja, scorecard-ova i dashboard-a obezbeđujući brzu analizu podataka. Business Service Management rešenje vam omogućava praćenje SLA parametara servisa sa ciljem postizanja efektivnijeg upravljanja servisima.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".