Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Revolucionarni Viavi INX 760: Postavljanje novih standarda u inspekciji optičkih vlakana

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Viavi INX 760 Mikroskop, napredni alat koji postavlja nove standarde u oblasti inspekcije optičkih vlakana. Kao vrhunac 25 godina pionirskih inovacija i stručnosti, INX 760 predstavlja vrhunski alat za tehničare na terenu, pružajući im neuporedivo veću efikasnost u kreiranju besprekornih veza između optičkih vlakana. Dok je inspekcija vlakana postala standardna praksa za mnoge tehničare na terenu, kontaminacija spojeva i dalje ostaje glavni uzrok problema u optičkim mrežama. Sa novim vrstama konektora koje se pojavljuju, sve većim obimom konektora koji se redovno koriste u terenskim uslovima, kao i povećanjem broja novih tehničara za instalaciju optičkih vlakna, došli smo do tačke kad je moralo nešto radikalno da se uradi. Upravo ta situacija dovela je do razvoja najnovijeg rešenja za inspekciju INX 760, koje će radikalno uprostiti i ubrzati čitav proces instalacije.

Ovaj mikroskop ističe se svojom brzinom, automatizacijom procesa i pouzdanošću, pružajući korisnicima do sada neviđenu efikasnost i preciznost u radu. Viavi INX 760 je multifunkcionalan mikroskop koji pokriva sve kategorije – od simplex, duplex do multifiber inspekcije, što ga čini neprocenjivim alatom za širok spektar primena. Mikroskop donosi automatizaciju svakog koraka inspekcije što ubrzava i pojednostavljuje rad i eliminiše greške u konfiguraciji.

Jedna od glavnih prednosti ovog mikroskopa je njegova brzina inspekcije, što ga čini najbržim uređajem u industriji. Sa terenski izmenjivom baterijom visokog kapaciteta i izmenjivim vrhovima od čelika, garantuje pouzdan i dugotrajan rad na terenu, dok integrisana auto ID tehnologija eliminiše greške u konfigurisanju uređaja.

Rad na Viavi INX 760 temelji se na intuitivnosti što ga čini jednostavnim za upotrebu čak i za manje iskusne tehničare. Sa kapacitivnim touch screen-om od 2.4 inča, omogućava jednostavnu kontrolu čak i prilikom korišćenja rukavica. Osim toga, mikroskop podržava sinhronizaciju rezultata na Cloud i potpunu automatizaciju radnog procesa, uz pass-fail ocenu u skladu sa najaktuelnijim međunarodnim standardima – IEC-61300-3-35-ED.3.

Više informacija o novom Viavi INX 760 Mikroskopu možete pronaći na linku. Verujemo da ćete se i sami uveriti da novi mikroskop predstavlja revolucionarni korak u inspekciji optičkih vlakana, koji će vam omogućiti da značajno unapredite performanse i efikasnost.

share

Link kopiran!