Šta je hiperautomatizacija i kako softverski roboti (Robotic Process Automation) mogu omogućiti ovo putovanje ka automatizaciji sa primerima primena u različitim industrijama (telekomunicije, bankarstvo, osiguranje, državna uprava i velike korporacije), kao i različitim organizacionim jedinicama (ljudski resursi, finansije I računodstvo, pozadinski poslovi, …)?

Pozivamo Vas da nam se pridružite 22. Decembra od 14h na virtualnom seminaru koji organizuje kompanija IBIS INSTRUMENTS u saradnji sa Udruženjem za digitalnu transormaciju u Bosni I Hercegovini, i saznate  odgovor na ovo pitanje.

Hiperautomatizacija kao strateški tehnološki trend br.1 u 2020. godini je svakako tema koju treba čuti. Ona objedinjuje nekoliko komponenata automatizacije procesa, integrišući alate i tehnologije koji pojačavaju sposobnost automatizacije rada. Počinje sa digitalizacijom poslovnih procesa, proširuje kroz mogućnosti napredne automatizacije veštačkom inteligencijom (AI) i analitikom, a zaokružuje se sa robotskom augmentacijom manuelnih aktivnosti (RPA).

Više detalja o virtualnom seminaru „Putovanje ka hiperautomatizaciji sa RPA“ pogledajte na LINKU.

LINK ZA REGISTRACIJU

 
 

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".