Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Prvi Ibis Seminar u Sloveniji

Nakon više od dve decenije tradicije u organizaciji Ibis Seminara na regionalnom nivou, Ibis Instruments započeo je praksu organizovanja lokalnih seminara sa fokusom na korisnike, partnere i specifičnosti aplikacija lokalnih tržišta. Prvi u nizu bio je skoro održan Ibis Seminar Slovenia koji je na jednom mestu okupio preko 130 stručnjaka iz gotovo 40 kompanija iz Slovenije i Hrvatske.

Cilj kompanije Ibis Instruments je da uvek bude što bliže svojim klijentima i da drži korak sa tehnološkim trendovima, pružajući odgovarajuće solucije, ekspertizu, podršku i obuku. Odličan odnos sa najznačajnijim svetskim proizvođačima test i merne opreme omogućava nam da stručnjacima na domaćem i regionalnom tržištu predstavimo najsavremeniju svetsku tehnologiju.

Na prvom Ibis Seminaru Slovenia koji je održan 16. marta 2023. u Hotelu Grand Plaza u Ljubljani učesnici su imali prilike da iz prve ruke, od eminentnih predavača saznaju najnovija ostvarenja u domenima 5G tehnologije, cyber bezbednosti, sinhronizacije telekomunikacionih mreža, merenja kvaliteta korisničkog iskustva i naravno test i mernih rešenja za industriju. Između klasičnih predavanja učesnici su imali priliku da u manje formalnoj atmosferi popričaju sa stručnjacima iz različitih kompanija i testiraju mogućnosti velikog broja novih uređaja.

Kroz predstavljanje svojih najnovijih uređaja i rešenja, Ibis Seminar Slovenia podržalo je više svetskih kompanija koje čine sam vrh proizvođača test i merne opreme a to su pre svega: Viavi Solutions, Panasonic Connect,  Keysight, Wavecontrol, Microchip, ETS-Lindgren, Bridge Technologies, ATDI, TCI, Sandvine i mnogi drugi.

Na kraju bismo iskoristili priliku da se zahvalimo svim predavačima i učesnicima na ovogodišnjem seminaru u Sloveniji kao i da vas pozovemo da sa nama podelite utiske i sugestije kako bismo uspeli da ovu vrstu seminara uvrstimo u našu tradiciju kao i da bismo naredne godine bili još uspešniji u predstavljanju najnovijih tehnoloških rešenja i razvoju čitavog našeg regiona. Vidimo se u Oktobru na velikom regionalnom 24. Ibis Seminaru.

share

Link kopiran!