Od 2019. svoj portfolio kompanija IBIS INSTRUMENTS proširuje potpisivanjem partnerskog Ugovora sa kompanijom CISCO.

CISCO SISTEMS INC. je svetski lider u umrežavanju za Internet. Kompanija je osnovana 1984. godine, ali je prvi proizvod lansirala 1986. godine i sada je višenacionalna korporacija, sa preko 35.000 zaposlenih u više od 115 zemalja. Danas su rešenja Cisco mreže umrežavanja za pružaoce usluga, za male i srednje poslovne korisnike i za preduzeća koja uključuju korporacije, vladine agencije, uslužne i obrazovne institucije.

Ciscova rešenja za umrežavanje povezuju ljude, računarske uređaje i računarske mreže, omogućavajući ljudima pristup ili prenos informacija bez obzira na razlike u vremenu, mestu ili vrsti računarskog sistema.

Ne samo da 85 odsto internet prometa putuje kroz Ciscove sisteme, već sam CISCO Internet koristi i za pokretanje vlastitog posla putem interneta, od narudžbi proizvoda i upravljanja zalihama pa sve do komunikacije osoblja i putnih troškova.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".