Tokom dva dana, 23. I 24.maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, Ibis Instruments je organizovao dva seminara na kojima se okupilo preko 150 korisnika iz Srbije I regiona.

Prvi seminar “LIGHTING THE PATH TO 5G” koji se održao tokom oba dana, zajedno sa našim partnerima svim prisutnima se ukazalo na aktuelne tehnološke izazove u bežičnim mrežama uključujući LTE, VoLTE, LTE-A, 5G, NR, IoT, kao I na trendove u domenu merenja tokom izgradnje I održavanja mobilnih mreža, sinhronizacije, kvaliteta servisa I Benchmarking-a, upravljanja spektrom I planiranja I optimizacije.

Drugog dana, 24.maja organizovan je I seminar namanjen Defense i Aero-space kompanijama, po pozivu, a organizovan je kao posebna sesija u okviru seminara “LIGHTING THE PATH TO 5G”.

U okviru oba seminara svi prisutni su imali priliku da se upoznaju sa različitim rešenjima uz razmenu iskustva sa našim vendorima i kolegama iz regiona.

Možete videte kakva je bila atmosfera na seminarima na našoj Facebook stranici.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".