Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Održana druga Data Science konferencija u Beogradu

Data Science Conference je prva otvorena konferencija posvećena nauci o podacima koja se organizuje u Srbiji. Konferencija je zamišljena kao mesto okupljanja Data Science profesionalaca, ali i svih onih zainteresovanih za ovu oblast ukoliko tek počinju da se bave podacima.

Druga po redu Data Science Conference je održana u Beogradu 11. i 12. oktobra 2016. godine i okupila je preko 220 učesnika koji su imali prilike da čuju više od 20 predavača i Data Science stručnjaka iz zemlje i regiona. Ispred kompanije Ibis Instruments, kao partnera ove značajne konferencije, prvog dana Big Data sesije prezentaciju na temu „Ibis Performance Insights – Big Data in action“ održao je Milan Simaković, Technical Specialist u Ibis Instruments-u.

Tokom dva dana, posetioci su imali prilike da čuju mnoštvo interesantnih predavanja iz oblasti big data analitike i mašinskog učenja (machine learning). Organizator Konferencije je Institut savremenih nauka – neprofitno udruženje posvećeno edukaciji i promociji modernih tehnologija.

share

Link kopiran!