Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Održan IV skup instalatera

U prijatnom ambijentu Gabiano Yachting Club-a u Beogradu, na Dunavu, 22. septembra 2022. održan je tradicionalni IV skup instalatera na kojem je učestvovalo preko 60 naših kolega instalatera iz čitavog regiona. Uz Ibis Instruments koji je bio glavni organizator, skup su kao i do sada pomogli i naši partneri, renomirane svetske kompanije Viavi Solutions i Fujikura.

Tokom formalnog dela predavanja prisutni su imali prilike da saznaju zanimljive novine iz domena razvoja test i merne opreme, da otkriju nove funkcionalnosti za unapređenje kvaliteta i efikasnosti splajsovanja kao i da čuju više o unapređenju izgradnje i optimizacije performansi optičkih mreža.

Nakon predavanja učesnici su oprobali svoje veštine na sada već tradicionalnom takmičenju u splajsovanju gde je prva nagrada bila splajser Fujikura 41S+, Fujikura osnovni set alata za drugo i Fujikura alat za obradu vlakana za treće mesto. Za regularnost takmičenja pobrinuo se stručni žiri koji su činili Bojan Milošević i Milan Markelić iz kompanije Telekom Srbija.

Nakon dva kruga takmičenja u kojem se osim veštine splajsovanja ocenjivalo i teorijsko znanje takmičara, prvo mesto zauzeo je Vladimir Mudri iz firme Montop Pro, drugo mesto Mladem Mirosavljev iz firme LS Tech, dok je na trećem mestu bio Vuk Grozdić iz firme Team Energo.

Nakon dodele nagrada učesnici su nastavili neformalno druženje uz ručak i uvek zanimljive priče sa terena.

share

Link kopiran!