Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Nova partnerstva kompanije IBIS INSTRUMENTS

Kako Ibis Instruments kontinuirano unapređuje svoj portfolio proizvoda naprednih tehnologija i sistema, predstavljanjem različitih proizvođača i kombinacijama njihovih rešenja, ovaj put portfolio je proširen i sa dva nova vendora. Od avgusta 2018. godine Ibis Instruments je zvanično postao Oracle partner, a u septembru 2018 potpisuje se ugovor i sa kompanijom Kaspersky Lab.

Oracle pomaže preduzećima svih veličina na putu digitalne transformacije. Oracle-ove aplikacije, platforme i infrastruktura primenjuju najnovije tehnologije i one koje su u razvoju – uključujući veštačku inteligenciju (AI), machine learning, blockchain i Internet of Things (IoT) – na načine koji korisnicima omogućuju poslovnu diferencijaciju i prednost na tržištu.

Kaspersky Lab međunarodna je kompanija koja se bavi proizvodnjom sistema za zaštitu softvera i posluje u skoro 200 zemalja i teritorija širom sveta. Ova kompanija ima svoje kancelarije u 30 zemalja, a njene proizvode i tehnologiju koristi preko 300 miliona korisnika i preko 250 000 korporativnih klijenata širom sveta.

Verujemo da početak ovih partnersatava najavljuje veliki uspeh, a sve ovo je u cilju ispunjavanja potreba korisnika za kvalitetnim, konkurentnim i sigurnim rešenjima.

share

Link kopiran!