Pod sloganom NAVIGATING THE FUTURE, brojevi koji su obeležili 20. Ibis Instruments seminar koji je održan na Srebrnom jezeru od 17. do 19. oktobra 2019. godine su:

  • 259 učesnika iz 76 kompanija
  • 38 gostiju od 19 vendora / 29 bili su predavači
  • 92 Ibis ljudi
  • Ukupno 389

Tokom ova dva dana, seminar je organizovan u 4 sale – Security, teme o sistemskoj integraciji, Inovativne tehnologije (RPA, Mašinsko učenje, Big Data …) i Test I merna oprema za telekomunikacije.

Uvodnu reč održao je naš generalni direktor Branko Popović, a njegov govor pratio je naš Platinum partner IBM. Ispred kompanije IBM Nataša Sekulić, Country Leader za Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, održala je uvodni govor „ Journey to Cloud – why YOU, why NOW! “, zajedno sa Brankom Tadićem, menadžerom tehničke prodaje IBM-a. IBM prezentacije bile su pokrivene u 3 sale – Security, sistemske integracije i inovativne tehnologije.

Ispred našeg Zlatnog sponzora u sali u kojoj se govorilo na temu Test I merne opreme, kompanija VIAVI Solutions po prvi put je predstavila nekada Aeroflek, a sada VIAVI rešenja. Hamish Stevart, menadžer za poslovni razvoj održao je prezentaciju „ Measure and validate the performance of land mobile, fixed, and aircraft systems “. Tokom dva dana na IBIS seminaru su bila prisutna 4 predavača kompanije VIAVI, a drugog dana organizovana je i demo prezentacija PON Box-a i GPON instrumenata.

Srebrni partner 20. Ibis seminara Kaspersky imao je prezentaciju koju je održao Srđan Radosavljević, arhitekta bezbednosnih rešenja. On je govorio na temu „ SOC empowered by threat intelligence “.

Jedan od novih Ibis partnera koji su na seminaru predstavili svoja rešenja bio je UiPath koji su govorili o automatizaciji robotskih procesa. Pored njih, imali smo predavače drugih novih partnera / Telestream i Cisco. Tema kompanije Telestream bila je „ E2E monitoring of Video services “, a naš partner Cisco govorio je o novom načinu nadgledanja aplikacija.

Takođe, neki od potencijalnih partnera Ibis Instruments-a koji su imali predavače na seminaru bile su kompanije KnovBe4, CrowdStrike i NeoSoft.

Najiskrenije se zahvaljujemo svim našim partnerima koji su podržali ovogodišnji seminar da bude uspešan, Platinum Sponzoru – IBM, Zlatnom sponzoru – VIAVI Solutions, Srebrnom Sponzoru – Kasperski i našim Bronzanim Sponzorima – Keysight Technologies, NARDA i Tenable.

Kompletan album sa slikama sa seminara možete naći na našoj Facebook stranici.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".

Ibis