Optičke mreže sa svojim performansama omogućavaju kvalitetan prenos visokih brzina. Poslednjih 20 godina došlo je do brzog razvoja u oblasti optičkih telekomunikacija, što je dovelo do smanjenja cena aktivne i pasivne opreme. Zbog toga optičke mreže pronalaze aplikaciju iz mreža centara podataka kroz pristup transportnim mrežama. Da bi se ispravno instalirala i održavala mreža optičkih vlakana neophodno je imati kvalitetne instrumente.

DTSS B-OTDR

DTSS B-OTDR

Prenosni DTSS na T-BERD/MTS-8000 platformi donosi novu DTSS tehnologiju na teren u formi jedinstvene kombinacije mobilnosti i performansi. Ovo rešenje se može obezbediti i kao optička test jedinica unutar OTU-8000 za montažu u rek radi uključivanja u ONMSi sistem za trajni nadzor vlakana.

Preuzmite PDF
Network and Service Companion (NSC-100)

Network and Service Companion (NSC-100)

Network and Service Companion (NSC-100) je testno rešenje za Ethernet, Enterprise i Data Center Networks. Kombinuje aktivne Ethernet i WiFi mogućnosti testiranja što omogućava testiranje aktiviranja i uklanjanja problema na svim mrežnim slojevima.

Preuzmite PDF
OLP-88 TruePON

OLP-88 TruePON

VIAVI Solutions® OLP-88 TruePON tester idealan je alat za tehničare koji se bave aktiviranjem GPON mreže i za timove podrške zadužene za rešavanje žalbi na usluge i identifikovanje izvora problema. TruePON koristi analizu podataka GPON-a za merenje gubitaka umetanja optičkog kabla u stvarnom vremenu, nivoa napajanja nizvodno i uzvodno, klase ODN i za trenutno identifikovanje OLT-ID ONU/ONT...

Preuzmite PDF
OneAdvisor-800

OneAdvisor-800

VIAVI OneAdvisor-800 je sveobuhvatni hibridni tester namenjen za primenu tokom LTE i 5G cell site izgradnje, testova prijema, puštanja u rad i održavanja u radio pristupnoj mreži (RAN). OneAdvisor-800 mainframe jedinica podržava priključenje 2 modula i broje dodatke i tako kombinuje fiber inspekciju, merenja optičke snage, OTDR, analizu kablova i antena, CPRI, Ethernet, analizu RF spektra do...

Preuzmite PDF
90S

90S

90S je single fibre core alignment fusion splicer koji postavlja novi standard na tržištu fuzijskog splajsovanja. 90S ima puno novih i poboljšanih funkcija posebno razvijenih sa ciljem da korisniku omoguće brži rad sa većom preciznošću. Poboljšani dizajn automatske zaštite od vetra, litijum-jonska baterija velikog kapaciteta (do 300 spojeva).

Preuzmite PDF
MTS-8000

MTS-8000

VIAVI MTS‐8000 je potpuno skalabilna i napredna multiservisna testna platforma koja omogućava testiranje short‐haul, long‐haul, FTTx, CWDM i DWDM mreža, kao i potpunu karakterizaciju linkova pomoću OTDR, IL, ORL, CD, PMD i AP merenja.

Preuzmite PDF
MTS-6000A

MTS-6000A

MTS‐6000A v2 je najmanja platforma na svetskom tržištu koja podržava sve testove od instalacije do održavanja potrebne za sertifikaciju vlakana. Svojom modularnošću, MTS-6000A omogućava širok spektar testova za Ethernet, SONET/SDH, FTTx, CWDM i brzih 40Gbps mreža.

Preuzmite PDF
MTS-5800v2

MTS-5800v2

VIAVI MTS-5800 je najnovija platforma koja podržava celokupna Ethernet, PDH, SDH, FC, OTN, CPRI/OBSAI testiranja do 10G. Uključuje simetrični i asimetrični RFC2544 Acceptance Teesting, Y.1564 uz automatsko generisanje mernih izveštaja, generisanje Multiple Streams na L2 i L3 (do 10 stream-ova), testiranja Ethernet sinhronizacije (1588v2 i SyncE). MTS-5800 ima mogućnost istovremenog izvršava...

Preuzmite PDF
SmartClass Ethernet

SmartClass Ethernet

VIAVI SmartClass Ethernet predstavlja GigE hendheld instrument namenjen testiranju parametara Ethernet saobraćaja na optičkom i električnom interfejsu. Omogućava testove dijagnostike kabla, generisanje i testiranje L2/L3 saobraćaja, RFC2544 (simetrično i asimetrično) testiranje, Multiple Streams i testiranje MPLS saobraćaja.

Preuzmite PDF
OneExpert CATV

OneExpert CATV

OneExpert CATV je platforma za analizu analognih i digitalnih signala u HFC mreži koja svakog tehničara čini stručnjakom za proveru karakteristika mreže, a pronalaženje problema lakšim, bržim i moćnijim nego ikad. Touchscreen, user-friendly softver i OneCheck automatizovani testovi olakšavaju rad primenom pass/fail analize.

Preuzmite PDF
OneExpert DSL

OneExpert DSL

OneExpert DSL pomaže tehničarima da probleme reše prilikom prvog izlaska na teren. Touchscreen, user-friendly softver i OneCheck automatizovani testovi olakšavaju rad primenom pass/fail analize.

Preuzmite PDF
Ribbon splicers

Ribbon splicers

90R12 je splajser koji može vršiti simultano spajanje do 12 vlakana ribbon kablova. 90R12 dolazi sa inovativnom vođicom koja se može brzo i lako izmeniti na terenu od strane korisnika i koja omogućava spajanje i konvencionalnih ribbon-a i SWR, uz podršku 250um i 200um dijametara vlakana. 90R12 omogućava spajanje i pojedinačnih vlakna, ukoliko je to potrebno, kao i upotrebu Active Blade Man...

Preuzmite PDF

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".