Optičke mreže sa svojim performansama omogućavaju kvalitetan prenos visokih brzina. Poslednjih 20 godina došlo je do brzog razvoja u oblasti optičkih telekomunikacija, što je dovelo do smanjenja cena aktivne i pasivne opreme. Zbog toga optičke mreže pronalaze aplikaciju iz mreža centara podataka kroz pristup transportnim mrežama. Da bi se ispravno instalirala i održavala mreža optičkih vlakana neophodno je imati kvalitetne instrumente.

90S

90S

90S je single fibre core alignment fusion splicer koji postavlja novi standard na tržištu fuzijskog splajsovanja. 90S ima puno novih i poboljšanih funkcija posebno razvijenih sa ciljem da korisniku omoguće brži rad sa većom preciznošću. Poboljšani dizajn automatske zaštite od vetra, litijum-jonska baterija velikog kapaciteta (do 300 spojeva).

Preuzmite PDF
ONT-600

ONT-600

VIAVI Optical Network Tester - ONT pretstavlja multifunkcionalno, multiportno rešenje za brzo i fleksibilno testiranje optičkih transportnih mreža. Svi modeli ONT zadovoljavaju potrebe za testiranjem optičkih i digitalnih karakteristika signala u delu istraživanja i razvoja (R&D) opreme, system verification testiranja (SVT), proizvodnje komponenata i troubleshooting‐a. Za ONT platformu ...

Preuzmite PDF
MTS-8000

MTS-8000

VIAVI MTS‐8000 je potpuno skalabilna i napredna multiservisna testna platforma koja omogućava testiranje short‐haul, long‐haul, FTTx, CWDM i DWDM mreža, kao i potpunu karakterizaciju linkova pomoću OTDR, IL, ORL, CD, PMD i AP merenja.

Preuzmite PDF
MTS-6000A

MTS-6000A

MTS‐6000A v2 je najmanja platforma na svetskom tržištu koja podržava sve testove od instalacije do održavanja potrebne za sertifikaciju vlakana. Svojom modularnošću, MTS-6000A omogućava širok spektar testova za Ethernet, SONET/SDH, FTTx, CWDM i brzih 40Gbps mreža.

Preuzmite PDF
MTS-5800v2

MTS-5800v2

VIAVI MTS-5800 je najnovija platforma koja podržava celokupna Ethernet, PDH, SDH, FC, OTN, CPRI/OBSAI testiranja do 10G. Uključuje simetrični i asimetrični RFC2544 Acceptance Teesting, Y.1564 uz automatsko generisanje mernih izveštaja, generisanje Multiple Streams na L2 i L3 (do 10 stream-ova), testiranja Ethernet sinhronizacije (1588v2 i SyncE). MTS-5800 ima mogućnost istovremenog izvršava...

Preuzmite PDF
SmartClass Ethernet

SmartClass Ethernet

VIAVI SmartClass Ethernet predstavlja GigE hendheld instrument namenjen testiranju parametara Ethernet saobraćaja na optičkom i električnom interfejsu. Omogućava testove dijagnostike kabla, generisanje i testiranje L2/L3 saobraćaja, RFC2544 (simetrično i asimetrično) testiranje, Multiple Streams i testiranje MPLS saobraćaja.

Preuzmite PDF
ONX CATV

ONX CATV

OneExpert CATV je platforma za analizu analognih i digitalnih signala u HFC mreži koja svakog tehničara čini stručnjakom za proveru karakteristika mreže, a pronalaženje problema lakšim, bržim i moćnijim nego ikad. Touchscreen, user-friendly softver i OneCheck automatizovani testovi olakšavaju rad primenom pass/fail analize.

Preuzmite PDF
OneExpert DSL

OneExpert DSL

OneExpert DSL pomaže tehničarima da probleme reše prilikom prvog izlaska na teren. Touchscreen, user-friendly softver i OneCheck automatizovani testovi olakšavaju rad primenom pass/fail analize.

Preuzmite PDF
Ribbon splicers

Ribbon splicers

Fujikura 70R splajser omogućava spajanje ribon vlakana (do 12 vlakana po ribonu). Jedinstvena funkcija automatizacije vam omogućuje da prilagodite rad splajsera vašim potrebama i tehnici splajsovanja.

Preuzmite PDF
Fujikura 31S

Fujikura 31S

Fujikura 31S splajser je najnoviji Advanced model za potrebe FTTH, Data Centre, LAN i Access mreže. Dizajniran kao Active V-Groove splajesr, sa neverovatnom brzinom splajsovanja od čak 6 sekundi, 5” Touch screen ekranom za laku upotrebu.

Preuzmite PDF
19S

19S

Generacija splajsera koja poseduje sistem poravnanja omotač‐omotač (cladding to claddin) pri čemu su gubici na spoju minimalni uz vreme splajsovanja od samo 9s i vremenom zatapanja termoskupljajuće cevčice od samo 14s.

Preuzmite PDF
Fujikura 41S

Fujikura 41S

Fujikura 41S splajser je najnoviji High-End FTTH model sa Bluetooth tehnologijom, koja omogućava bežično povezivanje sa CT50 nožem. Dizajniran kao Active V-Groove splajser sa jedinstvenom sposobnošću da proceni gubitak splajsova sa većom tačnošću koristeći novu Core Loss Estimation funkcionalnost.

Preuzmite PDF

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".

Ibis