Triple Plai i dodatna distribucija multimedijalnih usluga korišćenjem hibridne optičko-koaksijalne (HFC) mreže zahteva visoko pouzdanu i dostupnu mrežu u svim segmentima, posebno u uzvodnom delu. Stoga je upotreba odgovarajuće opreme za testiranje i aplikacija jedna od ključnih veza za poboljšanje kvaliteta celog sistema, što će ukazati na događaje koji se moraju rešiti.

FieldFox HandHeld Cable and Antenna Tester

FieldFox HandHeld Cable and Antenna Tester

FieldFox rucni prenosni analizator spektra, konfugurisan kao CAT (Cable and Antenna tester), pruza mogucnost provere i odrzavanja kompletne linije transmisije kao i njenim pojedinacnih kopmponenata do 50 Ghz. Brzim i preciznim merenjima odredjuje lokaciju greske na liniju transmisije, opisuje vrste ostecenja kablova ili konektora u liniji transimisje.

Preuzmite PDF
Viavi Plant Leakage solution

Viavi Plant Leakage solution

“Zategnute mreže” imaju bolje performanse, a VIAVI Seeker X platforma omogućava kablovskim operatorima da efikasno pronalaze i otklone tačke slabosti u mreži koje utiču na OPEX i zadovoljstvo klijenata. Visokointegrisani Seeker X je jedino rešenje sa agilnošću, osetljivošću, adaptivnošću i opcijama integracije za miksimizovanje integriteta mreže kako sada i tako i u budućnosti.

Preuzmite PDF
DSP-TDR

DSP-TDR

U slučaju prekida kabla ili kvara, DSP TDR omogućava timovima za održavanje i izvođačima usluga kablovskog servisa da brzo pronađu lokaciju kako bi se usluga što pre vratila na mrežu.

Preuzmite PDF
OneExpert DSP (ONX-220)

OneExpert DSP (ONX-220)

Nikada nije bilo važnije imati brze, efikasne alate za rešavanje problema koji tehničarima omogućavaju brzu i efikasnu verifikaciju performansi kako se reklamiraju. ONKS-220 je brz, kompletan i prati testiranje jednostavnim cloud skladištenjem podataka kako bi se omogućilo zatvaranje i izveštavanje u realnom vremenu.

Preuzmite PDF
VSE-1100

VSE-1100

VSE-1100 je prenosivi merni uređaj, sa funkcijom analizatora spektra, MPEG video analizatora, kao i alata za detekciju problema u povratnom pojasu HFC mreže. Ovaj instrument je namenjen pronalaženju izvora problema od HE do krajnjih korisnika.

Preuzmite PDF
XperTrak

XperTrak

XPERTrak je sledeći korak u vodećim sistemima kompanije VIAVI dizajniran sa pojačanim fokusom na pretplatnike rizične grupe. XPERTrak povezuje podatke iz raspoređenih mrežnih elemenata i opcionih VIAVI sistema za propuštanje i PathTrak hardvera kako bi sastavio QoE prikaz performansi HFC postrojenja.

Preuzmite PDF
SmartID Advanced Coax Probes

SmartID Advanced Coax Probes

SmartID probe rade sa DSAM i ONX instrumentima i omogućavaju sveobuhvatno testiranje kućnih koaksijalnih mreža za manje od 2 minuta.

Preuzmite PDF
OneExpert CATV

OneExpert CATV

OneExpert CATV je platforma za analizu analognih i digitalnih signala u HFC mreži koja svakog tehničara čini stručnjakom za proveru karakteristika mreže, a pronalaženje problema lakšim, bržim i moćnijim nego ikad. Touchscreen, user-friendly softver i OneCheck automatizovani testovi olakšavaju rad primenom pass/fail analize.

Preuzmite PDF

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".