Potreba za sve većim propusnim opsegom i poslovnim i tehnološkim složenostima dovodi do velikog pritiska kod vršioca bežičnih usluga da bi mogla ponuditi nove usluge s dodanom vrednošću i pružiti diferencirano korisničko iskustvo, uz istovremeno smanjenje operativnih troškova.

Advanced Nanomeasurement Solutions

Advanced Nanomeasurement Solutions

Keisight je posvećen razvoju state-of -the-art instrumenata, bez obzira da li vaša primena zahteva sistem visoke rezolucije koji nudi modularnost i cross-platforme kompatibilnost za atomsku mikroskopiju (AFM) i scanning probe mikroskopije (SPM), a nanoindenter ili univerzalna mašina za ispitivanje (UTM) optimizovan za visoko preciznu nanomehaničku karakterizaciju, ili kompaktan, niskonaponski...

Preuzmite PDF
EMI receiver

EMI receiver

Za EMC testiranje, uspeh zavisi od prijemnika koji vam omogućava da uradite više merenja za manje vremena. Zato je Keysight stvorio MXE: EMI prijemnik u skladu sa standardima i analizator signala izgrađen na nadogradivoj platformi. Pruža preciznost, ponovljivost i pouzdanost prilikom vašeg ispitivanja.

Preuzmite PDF
Signal generators

Signal generators

Keisight nudi najširi izbor generatora signala od osnovnog opsega do 67 GHz, sa eksternim modulima moguće je proširiti na 1,1 THz. Od osnovnih i naprednih funkcionalnosti, svaki signal generator poseduje referentne performanse u svojoj klasi da reši zahteve u dizajnu i proizvodnji radio- prijemnika i njihovih komponenti; Primene za koje se primenjuje su u rasponu od niskih frekvencija za navig...

Preuzmite PDF
Spectrum Analyzer

Spectrum Analyzer

Keisight nudi široku lepezu analizatora spektra/signala, od DC do 325 GHz. Dokazana tradicija, inovativnost i ekspertiza merenje uključeni u sve analizatore spektra/signala i merene softvere, obezbeđujući precizna merenja frekvencije, amplitude, modulacija, fazni šum, 2G do 4G bežične komunikacije signale i još preko 25 različitih mernih opcija.

Preuzmite PDF
Network Analyzer

Network Analyzer

Bez obzira da li ispitujete aktivne ili pasivne komponente Keysight vektorski mrežni analizatori( VNAs ) obezbeđuju nivo integriteta merenja koja vam pomaže da dublje razumevanje dizajna vaših komponenti. Linija proizvoda ide od par Hz do 1,1 THz i pokriva različite primene u modernim telekomunikacijama i ispitivanju materijala.

Preuzmite PDF
Power Solutions

Power Solutions

Izvori napajanja se koriste u širokom spektru aplikacija, a Keisight nudi kompletnu liniju DC i AC napajanja da zadovolji vaše zahteve. Linija proizvoda počinje od osnovnih izvora napajanja i ide sve do izvora napajanja visokih performansi. Dodatno, razvijeni su i posebni izvori napajanja i modularne platforme koje daju veću fleksibilnost prilikom razvoja.

Preuzmite PDF
Handheld Test Tools

Handheld Test Tools

Za više od 70 godina , Keisight je stvarao inovativna merna rešenja za elektroniku i elektrotehniku. Ručni ispitni alati nude jedinstvene funkcije kao što su: - Očitavanja sa OLED ekrana visokog kontrasta - Kontinuitet provere sa zvučnim i trepćućim upozorenjima - Rešavanje problema u uslovima smanjene vidljivosti sa ugrađenom baterijskom lampom

Preuzmite PDF
Mentor (RAN Optimization, GEO and Analytics)

Mentor (RAN Optimization, GEO and Analytics)

Mentor je rešenje za optimizaciju RAN mreže koje omogućava optimizaciju radio resursa i rešavanje problema, kao i rešavanje izazova koje nameće LTE kao maksimalnu optimizaciju 2G/3G mreže. Opsežne analitičke mogućnosti omogućavaju visoku tehnološku analizu preko uređaja, pretplatnika i lokacija, sa mogućnošću geo-lokacije u jedinstvene multi-vendor platforme.

Preuzmite PDF
CONNECT (Backhaul Planning)

CONNECT (Backhaul Planning)

CONNECT je alat za planiranje point-to-point i point-to-multipoint MW backhaul mreža. Ono omogućava planiranje linkova, path profilisanje, frekventne i interferentne analize kao i rutiranje i optimizaciju kapaciteta. Ovo kompletno rešenje za planiranje backhaul mreža pokriva sve bežične prenosne tehnologije, uključujući point-to-multipoint, non-line-of-sight i mikro i milimetar talas radi...

Preuzmite PDF
ASSET Geo (Geo-located Traffic Maps)

ASSET Geo (Geo-located Traffic Maps)

Planiranje radio mreže je oduvek bio prvi korak za obezbeđivanje mreže visokih performansi. Kako se korisnici sve više oslanjaju na svoje mobilne uređaje, njihova očekivanja su drastično povećana. Kako bi rešio ovaj problem, TEOCO je kreirao ASSET Geo modul za ASSET alat za planiranje koji obezbeđuje interfejs do TEOCO Geo servera. ASSET Geo omogućava inženjerima za planiranje da vizue...

Preuzmite PDF
ASSET Design (Automated Network Design)

ASSET Design (Automated Network Design)

ASSET Design je alat za automatsko dizajniranje mreže koji omogućava optimizaciju dizajna Macro Cell mreže sa dodatkom novih Small Cell sajtova u okviru jednog modula. ASSET Design je naslednik modula Capesso (alat za automatsko planiranje ćelija) i Velox (alat za planiranje Small Cell).

Preuzmite PDF
EHP-50F

EHP-50F

Frekvencijski selektivni FFT sistem sa visokim dinamičkim opsegom za izotropna merenja električnih i magnetskih polja od 1 Hz do 400 kHz . Senzori u sva tri pravca prostorne ravni (X, Y i Z) omogućava izotropna selektivna i širokopojasna merenja .

Preuzmite PDF

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".

Ibis