Instrumenti opšte namene koriste se za ispitivanje opreme i komponenti, kao i za merenje osnovnih parametara, kao što su napon, otpor, struja, snaga, frekvencija, vreme … Za svako izvršeno merenje, potrebno je imati sigurnost da je ovo merenje precizno i tačno. Pre nego što bilo koja usluga bude dozvoljena u proizvodnom okruženju, potrebno je izvršiti testiranje u laboratorijskim uslovima gde će se izvršiti emulacija hiljada korisnika kako bi se dobio realan utisak o kvalitetu ove usluge.

53100A Phase Noise Analyzer

53100A Phase Noise Analyzer

Phase Noise Analyzer 53100A meri amplitudu, fazu i frekvencijsku stabilnost visokofrekventnih RF izvora. Podržane su frekvencije nosioca od 1 MHz do 200 MHz. 53100A vam govori sve što trebate znati o karakteristikama stabilnosti vaših uređaja, u vremenskim razmacima koji se kreću od femtosekundi do dana.

Preuzmite PDF
SyncSystem 4380A

SyncSystem 4380A

SyncSystem 4380A pruža vrhunske performanse u vremenu i frekvenciji u visoko konfigurabilnom paketu koji se može montirati na 1U. Kombinacija visoko-efikasnog unutrašnjeg atomskog oscilatora i L1/L2 GPS prijemnika osigurava preciznu sinhronizaciju sistema sa UTC (USNO), a istovremeno pruža odličan fazni šum i kratkoročnu stabilnost koju zahtevaju meterologija, vazduhoplovstvo, komunikacije ...

Preuzmite PDF
SyncServer S650

SyncServer S650

Microsemi S650 su uređaji za vremensku i frekvencijsku sinhronizaciju dizajnirani za moderne sisteme i mreže koji zahtevaju best-in-class performanse sinhronizacije. Predstavljaju nadskup Microsemi S600 uređaja.

Preuzmite PDF
SyncServer S600

SyncServer S600

Microsemi S600 su uređaji za vremensku i frekvencijsku sinhronizaciju dizajnirani da svojom preciznošću i pouzdanošću zadovolje potrebe Enterprise korisnika.

Preuzmite PDF
CsIII (4310B)

CsIII (4310B)

CsIII (4310B) Cesium Reference Standard obezbeđuje 5MHz, 10MHz, 1PPS ili opciono E1 izlazne sinhronizacione signale velike stabilnosti i niskog faznog šuma.

Preuzmite PDF
5071A

5071A

5071A Cesium Reference Standard, sa high-performance cesium tube, je na tržištu jedini izvor referentnog signala tačnosti ± 5 x 10-13 i stabilni ≤ 1 x 10-14, namenjen da ispuni stroge laboratorijske zahteve.

Preuzmite PDF
EMI receiver

EMI receiver

Za EMC testiranje, uspeh zavisi od prijemnika koji vam omogućava da uradite više merenja za manje vremena. Zato je Keysight stvorio MXE: EMI prijemnik u skladu sa standardima i analizator signala izgrađen na nadogradivoj platformi. Pruža preciznost, ponovljivost i pouzdanost prilikom vašeg ispitivanja.

Preuzmite PDF
Signal generators

Signal generators

Keisight nudi najširi izbor generatora signala od osnovnog opsega do 67 GHz, sa eksternim modulima moguće je proširiti na 1,1 THz. Od osnovnih i naprednih funkcionalnosti, svaki signal generator poseduje referentne performanse u svojoj klasi da reši zahteve u dizajnu i proizvodnji radio- prijemnika i njihovih komponenti; Primene za koje se primenjuje su u rasponu od niskih frekvencija za navig...

Preuzmite PDF
Spectrum Analyzer

Spectrum Analyzer

Keisight nudi široku lepezu analizatora spektra/signala, od DC do 325 GHz. Dokazana tradicija, inovativnost i ekspertiza merenje uključeni u sve analizatore spektra/signala i merene softvere, obezbeđujući precizna merenja frekvencije, amplitude, modulacija, fazni šum, 2G do 4G bežične komunikacije signale i još preko 25 različitih mernih opcija.

Preuzmite PDF
Network Analyzer

Network Analyzer

Bez obzira da li ispitujete aktivne ili pasivne komponente Keysight vektorski mrežni analizatori( VNAs ) obezbeđuju nivo integriteta merenja koja vam pomaže da dublje razumevanje dizajna vaših komponenti. Linija proizvoda ide od par Hz do 1,1 THz i pokriva različite primene u modernim telekomunikacijama i ispitivanju materijala.

Preuzmite PDF
Digital Multimeter

Digital Multimeter

U širokom spektru DMM možete naći od ručnih do stonih instrumenata, sa karakteristikama: od 4 do 8,5 cifrnih, Nova DMM serija koja je posebno razvijena sa ciljem da omogući dobar odnos performansi i cene, a sa kojom se postiže više nego što se očekivalo pri većim brzinama. Instrumenti omogućavaju prikupljanje podataka i automatsko prenošenje putem LAN mreže.

Preuzmite PDF
Power Solutions

Power Solutions

Izvori napajanja se koriste u širokom spektru aplikacija, a Keisight nudi kompletnu liniju DC i AC napajanja da zadovolji vaše zahteve. Linija proizvoda počinje od osnovnih izvora napajanja i ide sve do izvora napajanja visokih performansi. Dodatno, razvijeni su i posebni izvori napajanja i modularne platforme koje daju veću fleksibilnost prilikom razvoja.

Preuzmite PDF

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".