Ibis Instruments, zajedno sa partnerom VIAVI Solutions, po prvi put će organizovati seminar „LIGHTING THE PATH TO 5G AND ULTIMATE TOOLS FOR NEW HIGH-SPEED TECHNOLOGIE “ za naše korisnike u Albaniji. Seminar će se održati 26. septembra 2019. godine u hotelu Tirana International u Tirani sa početkom od 9h.

Predavanja će držati cenjeni predavači, predstavnici naših partnera, gde će ispred kompanije VIAVI Solutions govoriti Genis Sanchez zajedno sa Branislavom Bartom, a ispred kompanije Fujikura dolazi nam Markku St John.

Detaljnu agendu seminara možete pogledati na sledećem linku, a ukoliko ste zainteresovani za dolazak na seminar možete se prijaviti putem kontakt formulara.

 

Datum:      Četvrtak, 26 Septembar 2019
Time:          9.00 h
Lokacija:  International Hotel Tirana, City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

 

Viavi

Prihvatam uslove korišćenja.

Korisnik se slaže da Ibis Instruments ima puno pravo da dostavljenje lične kontakt podatke koristi za uspostavljanje kontakta sa korisnikom sa ciljem obaveštavanja o zahtevanim proizvodima, uslugama i svim ostalim upitima i obaveštenjima koji su deo operativnih poslova Ibis Instruments, a sve u skladu sa politikom poslovanja Ibis Instruments.

Korisnik može od Ibis Instruments-a zatražiti, isključivo u pisanom obliku, brisanje i/ili ažuriranje dostavljenih ličnih podataka, ili dela dostavljenih ličnih podataka. Ibis Instrumnets, u slučaju delimičnog brisanja i/ili ažuriranja podataka korisnika, zadržava pravo da u potpunosti obriše sve arhivirane lične podatke o korisniku.

Ibis Instrumnets zadržava specijalno pravo da neograničeno arhivira i čuva lične podatke korisnika koji su u vezi sa prethodno obavljenim uslugama ili bilo kojim uspostavljenim poslovnim odnosima za račun korisnika.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".