U kompaniji Ibis Instruments težimo da proces selekcije bude jednostavan i prilagođen svakoj poziciji. Ovo su svi koraci u našem procesu zapošljavanja:

  1. Pregled poslatih prijava – kada kliknete na dugme „pošalji“ na našem obrascu za slanje prijava koji se nalazi na veb stranici, vaš CV direktno ide našem HR timu koji ga pažljivo pregleda. Ukoliko vaše sposobnosti, obrazovanje ili prethodno radno iskustvo odgovaraju nekoj od otvorenih pozicija (ne samo onoj za koju ste se prijavili), HR sektor će vas kontaktirati kako bi zakazali prvi razgovor.
  2. Intervju – na prvom razgovoru u kompaniji Ibis Instruments sastaćete se sa našim HR-om.Umesto standardnih pitanja ispitivačkog tona, mi fokus stavljamo na razgovor u prijateljskom tonu. Prvo ćemo vas upoznati sa tim šta mi radimo, a zatim ćemo razgovarati o vašim profesionalnim interesovanjima, dostignućima i izborima.
  3. Tehnički zadatak – ako ste se prijavili za junior ili medior poziciju u našem IT timu i uspešno prošli prvi razgovor, poslaćemo vam tehnički zadatak. Imamo različite zadatke za različite timove i različite pozicije. Dobićete sve potrebne instrukcije i materijale koji su dovoljni za njegovo rešavanje. Kada uspešno završite zadatak sastaćete se sa team leaderom ili budućim mentorom koji će biti na drugom razgovoru zajedno sa HR-om.
  4. Ponuda – trudimo se da ne održavamo više od 2 intervjua za svaku poziciju. Nakon što se sastanemo sa svim kandidatima, donosimo konačnu odluku. Ako ste izabrani za posao, naš HR će vam dati ponudu, i ako je prihvatite, počinje vaš onboarding u Ibis.

Ukoliko ne prođete selekciju, svakako će vam se javiti naš HR tim jer mi izdvajamo vreme da obavestimo sve kandidate koji su učestvovali u procesu selekcije, ali nemojte da vas to obeshrabri. Čuvamo vašu prijavu za buduće otvorene pozicije.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".