U kompaniji Ibis Instruments, čvrsto verujemo da osoba mora neprestano da se razvija i u profesionalnom i u ličnom smislu kako bi bila uspešna u poslu. To praktično znači da nikad ne prestajemo da učimo. Širok spektar online i internih obuka i kurseva je u ponudi za naše zaposlene. Pored toga, HR tim drži soft skills obuke ili coaching sesije koje pomažu zaposlenima da rade na pametan način, da razviju i unaprede niz veština koje će im pomoći da napreduju u karijeri.

Svi u kompaniji Ibis Instruments dobijaju lični razvojni plan koji predstavlja kombinaciju ciljeva i projekata na kojima će zaposleni raditi, kao i veštine kojima bi zaposleni trebalo da ovlada. Ovo je godišnji plan i pokazuje vaš karijerni pravac u kompaniji Ibis Instruments, i to je nešto što mi ne uzimamo olako. Zaposleni na kvartalnim sastancima sa vođama timova ocenjuju i razgovaraju o planu i ostvarenom napretku. Naša glavna alatka za evaluaciju je davanje feedback-a „jedan na jedan“. Mi stalno održavamo komunikaciju i naši zaposleni daju i dobijaju feedback na dnevnom i nedeljnom nivou. Za nas je feedback način da učimo, razmenjujemo ideje, bolje radimo i sarađujemo.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".