Čim prihvatite našu ponudu počinjemo da vas pripremamo za prvi dan u kompaniji Ibis Instruments. Onboarding za svakog zaposlenog se pažljivo priprema. Najvažnija osoba u procesu uvodne obuke je vaš mentor. Da bi postali mentori, naše kolege prolaze obaveznu obuku za mentore. Mentor će vam pomoći da se snađete tokom prvih dana, ali će vam takođe i dati plan, prve zadatke i povratne informacije. Direktni menadžeri i HR tim su tu da vam pruže podršku da se prilagodite novom radnom mestu.

Tokom procesa uvodne obuke imamo mesečne evaluacije kada se team leader, mentor, zaposleni iz sektora ljudskih resursa i novi zaposleni sastaju da razgovaraju o utiscima, zadatku, ostvarenom napretku, motivaciji novog zaposlenog. To je još jedna prilika za razmenu informacija i ideja.

Svaki onboarding proces ima i društveni aspekat. Značajno je za svaku osobu da upozna sve u kompaniji, ne samo kolege iz tima u kom radi, već i ljude iz drugih sektora. Iz tog razloga je HR tim osmislio posebne programe koji će vam olakšati da se upoznate se ostalim kolegama i saznate kako i kada su se pridružili kompaniji, kao i više o njihovoj karijeri u kompaniji Ibis Instruments.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".