Sinergija je najveća i najuticajnija godišnja konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope, koja se ove godine održala šesnaesti put za redom. Ovogodišnja konferencija pod sloganom „Integrated destination“ održana je u hotelu Crowne Plaza Beograd od 17. do 19. Oktobra 2016. Organizuje je Microsoft Srbija, ali se Sinergija ne dovodi u vezu samo sa Microsoft tehnologijama, već je postala regionalni brend i sinonim za sve što je novo i aktuelno u čitavom IT svetu. Ibis Instruments je i ove godine bio partner konferencije.

Prvog dana Sinergije na prezentaciji „Izazovi integracija u enterprise okruženjima i kako ih prevazići” ispred kompanije Ibis Instruments govorio je Boban Motika, senior konsultant u kompaniji Ibis Instruments. U ovoj prezentaciji govorilo se o potrebama integracija u enterprise okruženju, njihovim izazovima i načinu kako se oni mogu uspešno i efikasno prevazići koristeći Microsoft rešenje za enterprise integracije i time omogućiti preko potrebnu fleksibilnost IT okruženja uz smanjenje troškova.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".

Ibis