Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Ibis Instruments osvojio Viavi Star Team nagradu za 2016. godinu

Viavi Solutions je sa ponosom predstavio Ibis Instruments d.o.o. kao dobitnika Viavi Star Team nagrade za 2016. godinu, koja je dodeljena još 27 Velocity partnerskih firmi širom sveta. Ova godišnja nagrada prepoznaje članove Viavi Velocity partnerskog programa po vrhunskim performansama prodaje, poslovnom rastu i korisničkoj podršci.

„Drago mi je da je kompanija Ibis Instruments d.o.o. dobitnica Viavi Star Team nagrade za 2016. godinu„, rekao je Sergio Bea, potpredsednik Viavi globalnog preduzeća i kanala prodaje. „Kao rezultat izuzetnog učinka tokom 2016. godine, Ibis Instruments d.o.o. je jedan od vodećih Viavi partnera globalno. Oduševljeni smo činjenicom da imamo partnere tako visokog kalibra kao što je Ibis Instruments d.o.o koji učestvuje u Viavi Velocity partnerskom programu. Zajedno isporučujemo moćna i inovativna rešenja koja pomažu mrežnim operaterima i preduzećima u rešavanju njihovih najtežih izazova sa mrežama, aplikacijama i uslugama performansi. „

O kompaniji Viavi Solutions
Viavi Solutions je vodeći dobavljač softverskih i hardverskih platformi i instrumenata koji donose end-to-end vidljivost preko fizičkih, virtuelnih, i hibridnih mreža. Saznajte više na www.viavisolutions.com.

share

Link kopiran!