Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Ibis Instruments održao poseban stručni seminar namenjen klijentima iz Bosne i Hercegovine

Ibis Instruments, vodeća regionalna kompanija na polju test i merne industrije, početkom decembra održala je jednodnevni seminar u Banja Luci, okupivši više od 60 stručnjaka sa ovog tržišta. Uz dugogodišnju tradiciju organizovanja godišnjih stručnih seminara na regionalnom nivou, Ibis Instruments usvojio je praksu organizovanja manjih seminara na nivou svake države u kojoj posluje, sa ciljem da se fokusira na specifičnosti svakog tržišta. Seminar u Bosni i Hercegovini dolazi posle već uspešnih seminara u Srbiji i Sloveniji.

Cilj ovogodišnjeg seminara u Banja Luci bio je da učesnicima iz mnogobrojnih kompanija sa kojima Ibis Grupa sarađuje predstavi najnovije trendove u test i mernoj industriji kao i rešenja koja im u konkretnim slučajevima mogu značajno pomoći u svakodnevnom radu. Tokom predavanja, posebno je istaknuto da korisnici navedenih rešenja mogu da računaju na stručnu pomoć eksperata Ibis Instrumentsa.

Predavanja su obuhvatala širok spektar tema. Predstavljen je širok portfolio uređaja kompanije Viavi koja ove godine obeležava stogodišnjicu poslovanja u test i mernoj industriji. Takođe, korisnici su imali prilike i da se uvere u nove funkcionalnosti najmodernijeg Fujikura splajsera 45s koji je upravo izašao na tržište. Osim toga, učesnici su imali prilike i da čuju više o temama kao što su End-to-End monitoring, sinhronizacija na nivou sub-nanosekunde, kao i o ključne tehnološke trendove u oblasti spektrum menadžmenta.

Osim stručnjaka iz Ibis Instrumentsa koji su uložili značajan trud u organizaciju ovog seminara, za kojeg se nadamo da će postati tradicionalan, veliku ulogu imali su i vendori i to pre svega Viavi, Fujikura, Keysight, Microchip, ATDI, Bridge Technologies i Wavecontrol. Zahvaljujemo se još jednom svim učesnicima koji su doprineli uspehu seminara i radujemo se budućim prilikama za susrete i razmenu znanja.

share

Link kopiran!