Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Ibis Instruments na trećoj eSecurity konferenciji 2019

Treća konferencija eSecurity održana je u hotelu Holiday Inn u Beogradu od 03. do 05. aprila 2019. godine. Konferenciju je organizovalo Udruženje eSigurnost. Događaj je privukao veliki broj stručnjaka iz zemlje i inostranstva u oblasti ICT, informacione bezbednosti, digitalne forenzike, IT revizije i upravljanja IT rizicima, a kao jedan od sponzora konferencije bila je i kompanija IBIS INSTRUMENTS. Ispred kompanije Ibis Instruments, Aleksandar Acev, Rukovodilac Nacionalnog centra za odgovor na računarske incidente MKD-CIRT, Agencija za elektronske komunikacije, održao je prezentaciju na temu „Nacionalni CSIRT, uspostavljanje, aktivnosti, usluge i izazovi“. Centralna tema i fokus ove prezentacije bila je na tome kako smo realizovali IBM Qradar sa našim klijentom AEK iz Makedonije.

Pored prezentacije, prisustvovali smo i konferenciji sa štandom, a naš kolega Predrag Škundrić učestvovao je u panel diskusiji na temu „Sajber bezbednost i zaštita podataka – izazovi i aplikacije“.

Na konferenciji su prezentacije posebno posvećene sigurnosti informacionih sistema, standardima i propisima, sigurnosti mobilnih uređaja i internetu stvari (IoT). Druge teme bile su socijalni inženjering, phishing napadi i nezaobilazne rane otkrivenja.

share

Link kopiran!