Për të dytin vit me radhë, Ibis Instruments mori pjesë si një sponsor i konferencës Technobank 2018 që u zhvillua në Crowne Plaza Hotel më 24 dhe 25 prill. Konferenca Technobank është e përkushtuar për risitë dhe teknologjitë botërore moderne në biznesin bankar. Këtë vit Technobank u vizituan nga 470 pjesëmarrës, me numrin më të madh të bankave nga e gjithë Evropa Juglindore: Serbia, Kroacia, Sllovenia, Mali i Zi, Maqedonia, Bosnja dhe Hercegovina, Shqipëria dhe Bullgaria. Përveç vizitorëve, ka pasur edhe 35 ekspozues.

Mënyra e fitimit të shërbimeve digjitale përmes arkitekturës së API-së, anonimizimit dhe mbrojtjes së të dhënave të ndjeshme, dijeni klientin tuaj janë vetëm disa nga temat e transformimit digjital që vizitorët mund të informohen për qëndrimin e Ibis Instruments gjatë konferencës. Gjithashtu, të gjithë pjesëmarrësit patën mundësinë të informoheshin për të gjitha zgjidhjet e ofruara nga kompania për transformimin dixhital të biznesit. Krijimi i një ekosistemi fleksibil dhe dinamik për të kapërcyer me sukses sfidat e paraqitura nga tendencat moderne të biznesit dhe rregulloret e ardhshme të GDPR dhe PSD2.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".