Ibis Instruments je I ove godine učestvovao na Smart eGovernment konferenciji koja se održala 25. i 26. novembra 2019. godine, u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Glavna tema ovogodišnje konferencije bila je „Uticaj novih tehnologija na razvoj elektronskog poslovanja i elektronske uprave„.

Kompanija Ibis Instruments se na konferenciji predstavila kroz prezentaciju „Integracija robota u poslovne procese – kako i zašto?„. Prezentacija je održana 25.novembra sa početkom u 12:30h. na kojoj je ispred kompanije govorio Marko Popović, Sales Engineer.

Cilj ove konferencije je da se uz predstavnike državne administracije i biznisa, uključujući vladine IT stručnjake, industrijske lidere, univerzitetske profesore i nezavisne eksperte, na jednom mestu razmotre rastući trendovi u standardizaciji novih tehnologija za izgradnju modernog informacionog društva.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".