Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Ibis Instruments na četvrtoj regionalnoj poslovnoj i IT konferenciji kompanije IBM “THINK Summit”

Četvrta regionalna poslovna i IT konferencija kompanije IBM “THINK Summit” održana je 10. septembra 2019. u beogradskom hotelu “Crowne Plaza” gde se kompanija Ibis Instruments predstavila kao Platinum partner konferencije.

IBIS INSTRUMENTS u sklopu svog predstavljanja u segmetnu Cloud & Infrastructure održao je ispred pune sale panel diskusiju na temu „Capitalizing on the B2B opportunity using open API“ i predstavio uspešnu implementaciju rešenja open API u dve različite industrije kod korisnika Telekom Srbija i Banca Intesa. Ispred Ibis Instruments diskusiju je vodio Ilija Lazović, System Integration Director zajedno sa liderima za digitalnu transformaciju iz Telekom Srbije – Miloradom Bjelogrlićem i Banke Intesa – Zoranom Branković, sa njihovim iskustvima i stavovima o toj temi. Ovo je bila tema o tome kako kompanije iz različitih industrija mogu stvoriti nove poslovne prilike, steći konkurentsku prednost i podstaći inovacije izlažući svoju internu, digitalnu poslovnu imovinu pomoću API-ja. Veliki broj posetilaca konferencije posetio je i IBIS štand na kome smo organizovali security kviz i obradovali sve učesnike kviza zanimljivim poklonima.

THINK Summit, koji je prvi put održan u Srbiji, imao je ambiciju da energičnim dijalogom između različitih disciplina donese inspiraciju kroz presek ljudskosti i tehnologije, ljudi i proizvoda, inteligencije i emocija, umetnosti i nauke, dizajna i poslovanja.

share

Link kopiran!