Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Ibis Instruments na AOC konferenciji u Oslu

Predstavnici Ibis Instruments-a imali su priliku da posete AOC Europe, konferenciju koja je prepoznata kao vodeća evropska konferencija i izložba u oblasti zaštite i elektronskog ratovanja. Ova konferencija sa tradicijom od preko 25 godina okuplja zajednicu ministarstava odbrane, stručnjake iz namenske industrije kao i naučnike iz domena Elektronskog ratovanja (EW), Operacija elektromagnetnog spektra (EMSO), Cyber elektromagnetne aktivnosti (CEMA), Informacionih operacija (IO) i drugih oblasti iz ovog domena.

Najveći značaj AOC Europe konferencije leži u tome što pruža jedinstvenu poslovnu platformu za povezivanje ministarstava odbrane različitih država sa kompanijama koje razvijaju najmodernija visokotehnološka rešenja u domenu odbrambene industrije. Imali smo priliku da se upoznamo bliže sa novinama i rešenjima naših partnera. Između ostalih TCI Technologies je predstavio rešenja za taktičko elektronsko ratovanje dok je ATDI predstavio rešenja iz domena vojnog planiranja mreža i modelovanja elektronskog ratovanja. Kompanija Decodio je prezentovala SIGIN sisteme i dekodovanje signala, Viavi Solutions je predstavio širok spektar rešenja za simulaciju RF okruženja sa forenzičkom analizom, radio test setove, modularne kompaktne platforme za detektovanje, snimanje, reprodukciju i modifikaciju RF signala koje su sposobne da kreiraju realističan, dinamički elektromagnetni spektar za svaki scenario. Boger Electronics kao istaknuti sistem integrator je predstavio profesionalne sisteme za izviđanje i nadzor.

„Imajući u vidu sve specifičnosti ove grane industrije kao i odnose između ministarstava odbrane, vojski i kompanija koje rade na razvoju novih tehnologija, učešće na ovakvim skupovima je imperativ za našu kompaniju. Osim uvida u najnovije razvojne trendove, AOC Europe daje nam mogućnost za produbljivanje odnosa sa postojećim partnerima i klijentima kao i mogućnost za direktno povezivanje sa novim, što u svetu odbrambene industrije nije lako ostvariti“ izjavio je Bojan Nikolić, direktor prodaje u kompaniji Ibis Instruments.

share

Link kopiran!